El proper dissabte 24 de maig, a les 9.30 h, tindrà lloc la 6a jornada d’aquesta temporada de la LLISCA, organitzada pel Club Scrabble Manresa a La Confiteria (C/ Nou, 27 i C/ del Born 16) de Manresa, al barri antic, prop de l’estació de RENFE. Tingueu en compte que el barri és zona de vianants, així doncs, descarteu aparcar prop de la Confiteria, teniu aparcaments de pagament propers a l’espai o, una mica més lluny, zones de lliure aparcament.

El diccionari arbitral que s’emprarà en aquesta jornada serà el DISC (Diccionari Informatitzat de l’Scrabble en Català), que al seu torn es basa en el Diccionari de la Llengua Catalana de l’Institut d’Estudis Catalans.

En aquesta jornada, es jugarà amb rellotges d’escacs programats a 25 minuts per jugador, els equips participants hauran de portar un joc complet: tauler, faristols i fitxes i, si és possible, un rellotge d’escacs.

Us preguem que ompliu el formulari que hi ha a continuació (abans de les 23.59 hores del dijous 22 de maig), per confirmar (o no) la vostra assistència a la sisena jornada, així com d’altres detalls que ens seran útils per a l’organització de la trobada.

Recordeu que l’ordre dels jugadors de cada equip pot variar a cada jornada.

Equips confirmats:

Equip Jugador 1 Jugador 2 Jugador 3 RLL
1 Les Gates -Rosa Maria Cot -Magda Falcó No
2 Bagencs -Muntsa Clotet -Javier Larrañaga
3 Tres pobles -Eric Olmedo -Marc Ballús No
4 Delta Prat -Francesc Gelabert -Anna Rodrigo
5 Cueres -Karma Duch -Marga Colillas
6 Revolt tim -Xavier Albons -Antonio Caballero
7 Enllaçats per la llengua -Carles Cassanyes -Eulàlia Llargués No
8 Artemisia -Albert Rodríguez -Marta Rovira
9 Parella de fet -Antonio Arcas -Pep Vinyals No
10 Micacos -Maria Lluïsa Penelas -Joan Barceló
11 On Bas amb en Bas? -Miquel Sesé -Gabriel Bas

Equips que no assistiran a la jornada: Equip XL, La Tríada, Fènix i Xalarem.

6a jornada de la LLISCA a Manresa
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

Tanca