El proper dissabte 7 de novembre, de 10 a 13.30 h, tindrà lloc la 2a. jornada de la 4a edició de la Lliga Itinerant de Scrabble en Català a Badalona, al Casal del Centre que està situat al carrer Ignasi Iglesias 38-40.

El diccionari arbitral que s’emprarà en aquesta jornada serà el DISC (Diccionari Informatitzat de l’Scrabble en Català), que al seu torn es basa en el Diccionari de la Llengua Catalana de l’Institut d’Estudis Catalans.

En aquesta jornada, es jugarà amb rellotges d’escacs programats a 25 minuts per jugador, els equips participants hauran de portar un joc complet: tauler, faristols i fitxes i, si és possible, un rellotge d’escacs.

Us preguem que ompliu el formulari que hi ha a continuació (abans de les 23.59 hores del dijous 5 de novembre), per confirmar (o no) la vostra assistència a la primera jornada, així com d’altres detalls que ens seran útils per a l’organització de la trobada. Recordeu que si només pot venir un dels jugadors del vostre equip podrà jugar, però només comptarà a la classificació individual.

Formulari de confirmació d’assistència:

Correu-e

Quin és el vostre equip?

Assistireu a la jornada?
No

Quins jugadors/es hi participaran?
Jugador/a 1:
Jugador/a 2:
Jugador/a 3:

Portareu rellotge d'escacs?
(Són vàlids telèfons o tauletes amb l'aplicació adient)
No

Si encara no heu inscrit el vostre equip a la 4a edició de la LLISCA feu-ho també en aquest altre formulari.

Equips confirmats:

N Equip Jugador 1 Jugador 2 Jugador 3 R
1 Ara i sempre Salvador Batlle Imma Junqué
2 LX Àlex Abad No
3 I la europea? Francesc Gelabert
4 Estoc de Mots Marta Rovira Joan Andreu No
5 Mot a mot Joan Torra Javier Larrañaga No
6 Parella de fet Antonio Arcas Pep Vinyals No
7 Micacos Maria Lluïsa Penelas Joan Barceló
8 Juguem com mai Albert Rico No
9 Fènix Helena Berlanga Elvira Sesé No
10 On Bas amb en Bas? Miquel Sesé Salvador Alsius Gabriel Bas
11 Ara si Joan Montané Karma Duch

Equips que no hi assistiran: Les gates

2a jornada de la 4a LLISCA a Badalona
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

Tanca