El proper dissabte 9 d’abril, a les 9.15 h, tindrà lloc la 4a jornada d’aquesta temporada de la LLISCA, organitzada pel Club Scrabble Sabadell al Centre Cívic de Cal Balsach (carretera de Prats de Lluçanès, 2) de Sabadell. Es prega puntualitat, la sala ha d’estar lliure a la una del migdia.

En aquesta jornada s’emprarà el DISC (que es basa en el DIEC) com a diccionari arbitral i es jugarà amb rellotges d’escacs programats a 25 minuts per jugador. Els equips participants hauran de portar un joc complet: tauler, faristols i fitxes i, si els és possible, un rellotge d’escacs.

Us preguem que ompliu el formulari que hi ha a continuació (abans de les 23.59 hores del dijous 7 d’abril), per indicar-nos si podreu assistir a la jornada, així com d’altres detalls que ens seran útils per a l’organització de la trobada. Recordeu que si només pot venir un dels jugadors del vostre equip podrà jugar però només comptarà a la classificació individual.

Formulari de confirmació d’assistència:

Correu-e

Quin és el vostre equip?

Assistireu a la jornada?
No

Quins jugadors/es hi participaran?
Jugador/a 1:
Jugador/a 2:
Jugador/a 3:

Portareu rellotge d'escacs?
(Són vàlids telèfons o tauletes amb l'aplicació adient)
No

Equips confirmats:

N Equip Jugador 1 Jugador 2 Jugador 3 R
1 I la europea? Xavier Albons Isaac Asensio Francesc Gelabert
2 LX Àlex Abad Felipe Calvo No
3 Ara i sempre Eulàlia Llargués Salvador Batlle
4 Fènix Elvira Sesé No
5 On bas amb en Bas Miquel Sesé Salvador Alsius Gabriel Bas
6 Ara sí Joan Montané Karma Duch Balbina Brescó
7 Juguem com mai Lluís Parera Han Solo
8 Micacos Maria Lluïsa Penelas Joan Barceló
9 Estoc de Mots Marta Rovira Joan Andreu No
10 Mot a mot Javier Larrañaga Joan Torra
11 Parella de fet Antonio Arcas Joan Capdevila

Equips que no hi assistiran: Les gates.

4a jornada de la 4a LLISCA a Sabadell
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

Tanca