El dissabte 17 de juny a les 10 h, començarà la setena i darrera jornada de la cinquena temporada de la LLISCA, organitzada per Scrabble Matadepera, al Bar del Casal de la Gent Gran, a la carretera de Terrassa 35 de Matadepera.

En acabar la tercera ronda de la jornada, s’actualitzaran les classificacions i es farà el lliurament de premis. Després hi haurà el dinar de germanor, al mateix establiment, que consistirà en un menú amb aperitiu, paella, postres, beguda (aigua o vi) i cafès per 19.95 € per persona. Al formulari de confirmació d’assistència podeu indicar quantes persones us quedareu al dinar.

Podeu confirmar la vostra assistència a través del formulari (inscripcions tancades) abans de les 23.59 hores del dijous 15 de juny. Us preguem que si no hi podeu participar ens ho indiqueu també al formulari. Podeu consultar els equips i jugadors confirmats a cada jornada. Recordeu que heu de portar un joc per equip i un rellotge. Si no podeu portar cap de les dues coses, si us plau deixeu-ho reflectit en el formulari en el moment de fer la vostra inscripció.

Cloenda de la 5a LLISCA a Matadepera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

Tanca