Tenint en compte els fets del dilluns 16 i les convocatòries de mobilitzacions per avui, dimarts 17 d’octubre, des de l’AJUSC hem decidit ajornar la partida de la DISCA prevista aquest dimarts 17 a Molins de Rei pel proper dijous 26 d’octubre. Ja hi ha la informació de la partida actualitzada i es mantenen obertes les inscripcions.

Disculpeu les molèsties.

La partida de la DISCA de Molins del dimarts 17 s’ajorna al dijous 26 d’octubre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

Tanca