Poc després de la 1 d’aquesta matinada passada s’han publicat totes les pàgines de la 1a Fase del 6è AJUSCATS, el Campionat d’Apalabrados de l’AJUSC.

De ben segur que els jugadors més impacients i noctàmbuls ja hauran començat a mirar contra qui els toca jugar en aquesta primera setmana i hauran iniciat les partides que els corresponen.

Com participar en l’AJUSCATS

Per saber contra qui heu de jugar cada setmana, aneu a la pàgina del 6è AJUSCATS, on trobareu l’accés a cadascuna de les divisions. Si no sabeu a quina divisió esteu, consulteu l’assignació de divisions.

Quan entreu a la pàgina de la vostra divisió veureu que hi ha 3 pestanyes: la primera té informació general, la segona els Aparellaments i la tercera conté la Classificació.

A la pestanya dels Aparellaments cada setmana, la nit de dissabte a diumenge, apareixeran les 3 rondes noves de la setmana. Si cliqueu al títol de cada ronda, es desplegaran tots els aparellaments de la ronda en qüestió.

Heu d’aparèixer a cadascuna de les rondes, unes setmanes iniciareu 1 partida i altres setmanes n’haureu d’iniciar 2.

Cada fila dels aparellaments representa una partida: Si ets a l’esquerra, et toca començar la partida al jugador de la teva dreta. Si ets a la dreta, has d’esperar que t’iniciïn la partida.

NOVETAT: Si arriba el dimecres, ets el jugador de la dreta, i no t’han iniciat la partida, pots iniciar-li tu la partida al jugador de l’esquerra, prenent-li l’avantatge de començar!

A la pestanya de Classificació hi ha els resultats de cadascun dels jugadors. Si cliques al nom de cadascú, tindràs tots els seus resultats comunicats i la seva llista de partides pendents i jugades. Aquesta és l’opció més còmoda per saber contra qui has de jugar i les partides que tens pendents.

El jugador que fa l’última tirada de la partida ha de comunicar-ne el resultat, a través de la mateixa pàgina on es publiquen els aparellaments, clicant a la fletxa blava de la dreta. Si per qualsevol motiu, el jugador que ha acabat la partida triga a comunicar el resultat, pot fer-ho l’altre jugador.

Hi ha un termini de fins a 3 setmanes per jugar cadascuna de les rondes, si la partida s’allarga més, o no es comunica el resultat dins del termini, ja no serà possible comunicar-ne el resultat i podran ser penalitzats tots 2 jugadors.

NOVETAT: Les partides s’han d’iniciar en el mode Clàssic de la nova versió de l’Apalabrados (sense les “ajudetes” disponibles). Si jugues habitualment amb l’antiga versió de l’Apalabrados o amb l’Apalabrados per a Facebook, has de començar la partida des de la nova versió de l’Apalabrados al mòbil o tablet. Si li toca iniciar la partida a l’altre jugador, entra al nou Apalabrados per comprovar que la partida te l’ha iniciat en el mode Clàssic. Un cop iniciada la partida, o comprovat que te l’han iniciat en mode Clàssic, podràs jugar la resta de la partida amb l’antiga versió o des del Facebook.

Comprovar que les partides són en mode Clàssic: Les partides en mode clàssic tenen l’etiqueta “Clàssic” a la cantonada superior esquerra de la llista de partides de la nova aplicació. Quan s’entra a la partida des del nou Apalabrados, també s’indica la paraula “Clàssic” a sota dels noms dels jugadors. Si la partida fos en mode Casual, en aquest mateix espai hi hauria les “ajudetes”.

Nova versió de l'Apalabrados

Més informació sobre la nova versió a la nostra pàgina sobre l’Apalabrados.

Per qualsevol dubte, consulteu la normativa del campionat o consulteu-nos.

Comença la 1a Fase del 6è AJUSCATS: instruccions bàsiques

2 thoughts on “Comença la 1a Fase del 6è AJUSCATS: instruccions bàsiques

 • 21 de febrer de 2021 a les 13.06
  Enllaç permanent

  Bon dia!
  Sóc @santacreu26
  A la 1ra ronda he d’iniciar partida a @Marquet82 i no em deixa.
  Què es fa en aquets cas?
  Gràcies

  Respondre
  • 21 de febrer de 2021 a les 13.48
   Enllaç permanent

   Hola Odina, ja li has escrit una incidència, oi? Tenim constància d’algun altre cas, li escrivim per buscar la manera de solucionar-ho.

   Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

Tanca