A banda de les noves activitats que neixin de la mà de l’Associació de Jugadors de Scrabble en Català, l’AJUSC acull tres activitats pre-existents a la seva fundació, com són el BARRUF (Barem Amitjanat de Resultats Retrospectius de la UF), el Campionat Mundial de Scrabble en català i la Lliga Itinerant de Scrabble en Català (la LLISCA). Dos grans campionats i la principal classificació de jugadors de Scrabble clàssic, que passen a estar coordinats per l’AJUSC.

BarrufBARRUF

El Barem Amitjanat de Resultats Retrospectius de la Unió Faristolaire és un rànquing de jugadors en el sistema de joc d’scrabble clàssic (partides d’un contra un). Aquest rànquing inclou els resultats que un jugador obté en els diversos campionats i els valora de forma global per tal de comparar-los amb els dels altres jugadors. Més informació >

logo lliscaLliga Itinerant de Scrabble en Català

La LLISCA és la Lliga Itinerant de Scrabble en Català i pretén connectar clubs i grups de joc en una competició de llarga durada, és a dir, durant tota la temporada.

Més informació >

LOGO DISCADuplicades Itinerants de Scrabble en Català

La DISCA és el circuit de Duplicades Itinerants de Scrabble en Català, seguint el model itinerant de la LLISCA es jugarà una partida duplicada a cadascuna de les seus proposades.

Campionat Mundial de Scrabble en català

El Campionat Mundial de Scrabble en Català és un torneig de Scrabble biennal organitzat des de l’any 2005 els anys senars i, des de l’any 2014, anual. Se n’han realitzat sis edicions. Des de la primera edició, el campionat l’organitza la Unió Faristolaire, conjuntament amb la col·laboració d’altres entitats. Més informació >

Campionat Mundial de Scrabble Duplicat en català

El Campionat Mundial de Scrabble Duplicat en català és un nou campionat creat per l’AJUSC basat en la modalitat de joc de partides duplicades de Scrabble en català. La primera edició se celebra a finals de novembre de l’any 2015.

Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

Tanca