La taula següent s'ha confeccionat a partir de les classificacions finals de cadascuna de les divisions de la cloenda del 4t AJUSCATS. A la primera columna s'han numerat els participants del torneig anterior. A la columna "Div" s'hi indica la divisió en la que van participar i la columna "Pos" indica la posició que van obtenir. A la cinquena columna s'indica els jugadors que ascendeixen () i els que descendeixen ().

Aquesta llista serveix com a referència per ordenar els jugadors inscrits a l'Obertura del 5è AJUSCATS, que ja van participar a la Cloenda del 4t AJUSCATS, per tal de confeccionar les noves divisions.

[table th="0" colalign="center|center|center|center|center" file="https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vTTPPICnmGBvg41XKzu2Q_gTODGDJmmqeqfKo1UPRt15HJppM1ERjAFu6OLHNb4Tdhp5Nd-vFH9XqXB/pub?gid=1525608860&single=true&output=csv"][/table]

La jugadora @doris.roig va ser assignada erròniament a la 5a divisió, com que aquest error va ser detectat quan ja s'havia començat a jugar se la va haver de mantenir a la 5a divisió, però amb el compromís de tornar-la a pujar a la 4a divisió al següent torneig, independentment del seu resultat.