Ens plau molt presentar-vos la Lliga Itinerant de Scrabble en Català. La LLISCA és una competició nova per parelles que vol relacionar els clubs i grups de joc d’escrable en català existents, de forma flexible i transparent, de forma que tothom s’hi pugui sentir còmode.

Tota la informació relacionada amb aquest nou format de competició el podeu consultar a: http://llisca.totescrable.cat/, així com formalitzar les vostres inscripcions a http://llisca.totescrable.cat/inscripcions/

Desitgem que el format sigui prou atractiu com perquè us interessi participar-hi. Us demanem que feu arribar aquest correu informatiu al jugadors habituals del vostre club. El nombre d’equips que es poden inscriure és limitat als espais disponibles, recomanem que els equips interessats s’hi inscriguin abans del 22 de gener.

Si teniu qualsevol dubte només heu de posar-vos en contacte amb llisca@totescrable.cat. La resposta als vostres dubtes també serà publicada a l’apartat “preguntes més freqüents” per tal que altres persones també ho puguin consultar i, alhora, resoldre aspectes que no els quedin massa clars.

Gràcies per la vostra atenció i comptem amb la vostra col·laboració!

Presentació de la LLISCA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *