Des de l’AJUSC i la LLISCA impulsem un nou campionat itinerant basat en la modalitat de l’Scrabble duplicat.

LOGO DISCAL’Associació de Jugadors de Scrabble en Català considera que la modalitat Duplicada de l’Scrabble ha estat tradicionalment mal representada al món de l’Scrabble en català, comparat amb el que passa en altres llengües, especialment el circuit de Scrabble francòfon. Per aquest motiu es va crear el 1r Campionat Mundial de Scrabble Duplicat en Català del passat mes de novembre i ara impulsem la creació d’un nou campionat en aquesta modalitat per tal que les duplicades tinguin el lloc que mereixen.

Modalitat de competició:

Tenint en compte la llarga durada de les partides duplicades, i aprofitant l’experiència de la LLISCA, de les duplicades que s’han jugat a Molins de Rei i l’èxit del 1r Campionat Mundial de Scrabble Duplicat en Català, impulsem una nova competició de duplicades seguint el model itinerant de la LLISCA, que es jugaran als vespres en dia laborable. Aquest nou campionat rep el nom de Duplicades Itinerants de Scrabble en Català, DISCA.

Aquesta primera edició de la DISCA consistirà en jugar una partida duplicada a cadascuna de les poblacions que faran de seu d’alguna de les tres jornades que tindrà. Les tres poblacions que acolliran la primera temporada de la DISCA són Barcelona, el Prat i Manresa.

Aquesta primera edició es fa amb la voluntat d’experimentar amb aquesta nova modalitat de campionat itinerant, de provar els horaris plantejats, i elaborar un sistema de rànquing de duplicades global. Els organitzadors tenim la intenció de que en properes edicions s’hi puguin incorporar més seus al circuit.

Normes:

S’aplicarà el reglament de partides duplicades de l’AJUSC. Les partides tindran un màxim de 15 tirades amb una durada de 3 minuts per cadascuna, per evitar que s’allarguin més de 3 hores.

Participació:

En aquesta primera temporada es permetrà la inscripció a cadascuna de les jornades individualment, per tal d’afavorir la màxima participació. El preu de la inscripció és de 2€ per jornada. El nombre de jugadors estarà limitat a cada jornada, en funció de la capacitat de l’espai on tingui lloc.

Calendari i seus: