Una nova temporada de Scrabble està a punt de començar. De fet, ja hi ha activitat en alguns clubs i grups de joc, a la qual s’hi vol afegir la LLISCA.

En aquesta tercera edició de la Lliga Itinerant de Scrabble en Català tenim l’honor de comptar amb una nova seu: Sant Cugat, per tant, constarà de 8 jornades de tres rondes cadascuna. És a dir, un total de 24 rondes.

Aviat disposarem en el web de l’agenda definitiva i dels principals canvis que s’introduiran aquesta temporada, tot i que, en essència, el funcionament segueix sent el mateix: una competició per equips formats per dos o tres jugadors. La 3a LLISCA començarà a Barcelona el proper 4 d’octubre. Podeu consultar l’agenda provisional aquí.

És l’hora de configurar els equips, d’inscriure-s’hi i de començar a donar forma a aquest nou projecte. Els jugadors que ja han disputat alguna de les anteriors edicions tornaran a trobar l’estímul d’aquest format, i els que sigueu nous només us podem dir que ens agradaria que provéssiu, sabedors que una vegada hagueu tastat el gust de LLISCA ja en quedareu per sempre encisats.

Per a fer les inscripcions ompliu aquest formulari. Si teniu dubtes també podeu adreçar-vos a llisca@totescrable.cat.

El període d’inscripcions d’equips a la LLISCA i confirmacions per a la 1a jornada es mantindrà obert fins el dijous dia 2 d’octubre a mitjanit.

Comptem amb vosaltres!


L’organització de la LLISCA

Iniciem la 3a LLISCA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *