La LLISCA és la Lliga Itinerant de Scrabble en Català, que pretén promoure campionats per tot el territori, organitzats pels clubs i grups de joc en una competició de llarga durada, és a dir, durant tota la temporada.

La LLISCA recupera el nom i la imatge d’una competició per equips prepandèmica. Passat el tràngol de la covid. La LLISCA vol reactivar els campionats clàssics per tot el territori, amb un calendari estable de trobades que de manera conjunta i durant tota una temporada computen en una nova competició: una lliga de campionats. Els clubs o grups de joc que organitzen una trobada de la LLISCA esdevenen amfitrions, i són els encarregats de procurar un lloc on jugar i tot el material necessari per disputar el campionat amb la col·laboració i el suport, si escau, de l’AJUSC.

A diferència de la competició anterior, la LLISCA és individual, i els participants en els diferents campionats que en formen part entren en una classificació que cada temporada proclamarà el campió de la LLISCA.