Des de l’AJUSC i la LLISCA, i amb l’experiència de la prova pilot feta en la temporada passada, es vol donar continuïtat al circuit itinerant basat en la modalitat de l’Scrabble duplicat.

Modalitat de competició:

Les partides duplicades de la DISCA es jugaran preferiblement en dijous, de 8 del vespre a les 11, aproximadament.

Talment com la LLISCA, la DISCA també pretén disputar-se en diferents localitats reafirmant el seu caràcter itinerant, que en aquesta edició tindrà 6 seus que es detallen més avall.

En cada seu es jugarà una partida duplicada de la qual en sortirà un guanyador. Tot i així, de cada jornada de DISCA en sorgirà una classificació provisional que comptarà de cara al final de la competició en què hi haurà un guanyador absolut d’acord amb el sistema de puntuació de l’AJUSC per a les Duplicades.

Com a novetat important, la DISCA introdueix la figura del màster únic que arbitrarà totes les partides duplicades del circuit. En cas que el màster no pugui comparèixer per causes majors, la seu amfitriona proporcionarà un àrbitre que faci de màster i garanteixi la disputa de la partida.

Normes:

S’aplicarà el reglament de partides duplicades de l’AJUSC (PDF). Les partides tindran una durada màxima de 3 hores o fins que s’acabin les fitxes del sac. Tot i així, si el temps s’esgota i la partida encara s’està disputant, es limitarà a 15 tirades. Cada jugada tindrà una durada de 3 minuts des de l’aparició del nou faristol, i es cantaran les lletres dintre d’aquests 3 minuts.

Participació:

En aquesta segona temporada es permetrà la inscripció a cadascuna de les jornades individualment, per tal d’afavorir la màxima participació. El preu de la inscripció és de 2€ per jornada si s’és soci de l’AJUSC, i de 3€ en cas de no ser-ho. El nombre de jugadors estarà limitat a cada jornada, en funció de la capacitat de l’espai on tingui lloc.

Calendari i seus:

Assistència: