LOGO DISCALa segona partida de la DISCA serà el dijous 26 de maig, de 20 a 23 hores, al local d’Amics d’El Prat, al carrer del Centre 2, del Prat de Llobregat, organitzada per Scrabble Delta Prat. Trobareu indicacions sobre com arribar-hi al web d’Amics d’El Prat. No hi ha servei de bar al local, però hi ha una nevera amb begudes, el sopar se l’haurà de portar cadascú o comprar-lo en establiments propers.

El diccionari arbitral que s’emprarà en aquesta partida és el DISC (que es basa en el DIEC) i hi haurà 3 minuts per fer cada tirada. Els jugadors participants hauran de portar un joc de Scrabble: tauler, faristol i fitxes. El preu d’inscripció serà de 2€ per jornada.

Ja podeu fer la inscripció al formulari que trobareu a sota. Tingueu en compte que només hi ha 16 places, si hi voleu participar no us encanteu!

Formulari d’inscripció:

  El teu nom (obligatori)

  El teu email (obligatori)

  El teu telèfon (obligatori)

  El teu club o grup de joc

  Jugadors inscrits:

  N Jugador Club/grup
  1 Karma Duch Club Scrabble Manresa
  2 Carles Cassanyes
  3 Salvador Batlle Club Scrabble Sabadell
  4 Antonio Arcas Club Queimada
  5 Elvira Sese
  6 Miquel Sese
  7 Joan Montané Club Scrabble Manresa
  8 Javier Larrañaga Club Scrabble Manresa
  9 Àlex Abad Club Scrabble Matadepera
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  Convocatòria de la 2a partida de la DISCA al Prat de Llobregat
  Etiquetat a:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

  La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

  Tanca