LOGO DISCADes de l’AJUSC i la LLISCA impulsem un nou campionat: la DISCA, Duplicades Itinerants de Scrabble en català. La primera duplicada serà el dijous 28 d’abril del 2016, de 20 a 23 hores, al local de l’Esbart comtal i Bastoners de Barcelona, al carrer de Santa Eulàlia 23 (just per sobre de la cantonada de Còrsega amb Bailèn) de Barcelona.

És a prop de les parades de metro de Verdaguer (L4 i L5) i Joanic (L4). També s’hi pot arribar amb les línies 45 o 47 d’autobús. És molt complicat aparcar a la zona tot i que a partir de les 20h és gratuït. No hi ha servei de bar al local, però hi ha una nevera amb begudes, el sopar se l’haurà de portar cadascú o comprar-lo en establiments propers.

El diccionari arbitral que s’emprarà en aquesta partida és el DISC (que es basa en el DIEC) i hi haurà 3 minuts per fer cada tirada. Els jugadors participants hauran de portar un joc de Scrabble: tauler, faristol i fitxes. El preu d’inscripció serà de 2€ per jornada.

Ja podeu fer la inscripció al formulari que trobareu a sota. Tingueu en compte que només hi ha 16 places, si hi voleu participar no us encanteu!

Jugadors inscrits:

N Jugador Club/grup
1 Francesc Gelabert Scrabble Delta Prat
2 Karma Duch Club Scrabble Manresa
3 Joan Montané Club Scrabble Manresa
4 Carles Cassanyes
5 Joan Capdevila Club Queimada
6 Antonio Arcas Club Queimada
7 Elvira Sesé AJUSC
8 Eulàlia Abelló Club Queimada
9 Enric Borràs CASC
10 Marta Rovira Mots i Més a Molins
11 Javier Larrañaga Club Scrabble Manresa
12 Joan Torra Club Scrabble Manresa
13 Gabriel Bas Club Queimada
14 Joan Agustí
Convocatòria de la 1a partida de la DISCA a Barcelona!
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

Tanca