LOGO DISCADes de l’AJUSC i la LLISCA impulsem un nou campionat: la DISCA, Duplicades Itinerants de Scrabble en català. La primera duplicada serà el dijous 28 d’abril del 2016, de 20 a 23 hores, al local de l’Esbart comtal i Bastoners de Barcelona, al carrer de Santa Eulàlia 23 (just per sobre de la cantonada de Còrsega amb Bailèn) de Barcelona.

És a prop de les parades de metro de Verdaguer (L4 i L5) i Joanic (L4). També s’hi pot arribar amb les línies 45 o 47 d’autobús. És molt complicat aparcar a la zona tot i que a partir de les 20h és gratuït. No hi ha servei de bar al local, però hi ha una nevera amb begudes, el sopar se l’haurà de portar cadascú o comprar-lo en establiments propers.

El diccionari arbitral que s’emprarà en aquesta partida és el DISC (que es basa en el DIEC) i hi haurà 3 minuts per fer cada tirada. Els jugadors participants hauran de portar un joc de Scrabble: tauler, faristol i fitxes. El preu d’inscripció serà de 2€ per jornada.

Ja podeu fer la inscripció al formulari que trobareu a sota. Tingueu en compte que només hi ha 16 places, si hi voleu participar no us encanteu!

Jugadors inscrits:

[table sort=”desc,asc”]

N, Jugador, Club/grup

1, Francesc Gelabert, Scrabble Delta Prat

2, Karma Duch, Club Scrabble Manresa

3, Joan Montané, Club Scrabble Manresa

4, Carles Cassanyes,

5, Joan Capdevila, Club Queimada

6, Antonio Arcas, Club Queimada

7, Elvira Sesé, AJUSC

8, Eulàlia Abelló, Club Queimada

9, Enric Borràs, CASC

10, Marta Rovira, Mots i Més a Molins

11, Javier Larrañaga, Club Scrabble Manresa

12, Joan Torra,Club Scrabble Manresa

13, Gabriel Bas, Club Queimada

14, Joan Agustí,

[/table]
Convocatòria de la 1a partida de la DISCA a Barcelona!
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *