7è AJUSCATS: Lliga d'Apalabrados en català

Per setè any consecutiu des de l’Associació de Jugadors de Scrabble en Català (AJUSC) organitzem la nostra lliga d’Apalabrados en català, l’AJUSCATS, que en la seva 7a edició es manté en el mateix format de les darreres edicions.

La lliga consta de 2 fases independents: La 1a Fase es jugarà entre el 6 de febrer i el 9 d’abril de 2022 i la 2a Fase es jugarà entre el 24 d’abril i el 26 de juny de 2022.

Com funciona l’AJUSCATS?

El format del 7è AJUSCATS es manté com en les darreres edicions:

  • Els jugadors són assignats a una divisió en funció dels resultats que han obtingut en edicions anteriors.
  • Els nous jugadors comencen per les darreres divisions, per ordre d’inscripció.
  • Dins de cada divisió han de jugar tots contra tots, en forma de lliga, segons un calendari d’enfrontaments que es va publicant setmanalment, la nit de dissabte a diumenge a les 12 hores.
  • Les divisions tenen un màxim de 22 jugadors.
  • Cada setmana es donen a conèixer 3 nous enfrontaments, amb un temps de fins a 3 setmanes per acabar de jugar cadascuna de les partides.
  • Els 5 primers classificats pujaran de divisió en la següent fase i els 5 darrers classificats baixaran de divisió.

Descobreix tots els detalls del funcionament d’aquesta lliga d’Apalabrados a la Normativa del 7è AJUSCATS.

Normativa del 7è AJUSCATS

Inscrits a la 2a Fase del 7è AJUSCATS

Inscrits a la 1a Fase del 7è AJUSCATS

Versió vàlida de l’Apalabrados

Per participar en l’AJUSCATS és obligatori disposar de la nova versió de l’Apalabrados. Si encara teniu la versió antiga de l’Apalabrados, tingueu en compte que és imprescindible que tingueu també la nova versió de l’Apalabrados instal·lada al vostre mòbil o tauleta, per tal que pugueu iniciar les partides en el format Clàssic del nou Apalabrados. Després de fer la primera jugada amb el nou Apalabrados, si ho voleu, podreu seguir jugant amb la versió antiga.

Al punt 11 de la normativa del 7è AJUSCATS s’explica com afecta el Nou Apalabrados al campionat. També teniu més informació sobre la Nova versió de l’aplicació a la nostra pàgina sobre l’Apalabrados en català, on també us ajudem a identificar quina versió teniu.

Inscripció a la 2a Fase del 7è AJUSCATS

Les inscripcions ja estan tancades.

Inscrits a la 2a Fase del 7è AJUSCATS

Inscrits a la 1a Fase del 7è AJUSCATS