Els organitzadors de la LLISCA tenim molta il·lusió dipositada en aquest nou format de competició, pel punt d’innovació que representa i per la voluntat de convertir-la en una eina real de connexió entre diferents llocs i jugadors d’arreu.

La vostra resposta ha cobert de llarg les nostres expectatives i, amb tot el greu del món, ens hem vist obligats a tancar inscripcions abans del final de termini. Tant de bo poguéssim absorbir més volum d’equips, però ja sabeu que és difícil aconseguir infraestructura per a aquest tipus de trobades, sobretot ens limita l’espai.

A més, no ho heu d’oblidar, aquesta primera edició de la LLISCA no contempla tota la temporada, ja que les quatre trobades programades tindran lloc en el primer semestre del 2013. Desitgem que la temporada 2013/2014 comenci ja al setembre i compti amb més seus.

Dit això, hi ha alguns aspectes que se’ns han oblidat comentar en el web, però que tots els que soleu acudir a torneigs de Scrabble podeu entendre. D’altres són simples recordatoris, que no per això deixen de ser menys importants:

  • Preu d’inscripció: Aquest és l’aspecte que se’ns ha colat de publicar. Creiem que per a despeses i premis cal posar un preu mínim d’inscripció per equip, que hem resolt amb 10€ per a tota la temporada. Amb això cobrirem despeses, així que els guanyadors no us espereu uns grans premis!!
  • Confirmació d’assistència en cada trobada: És molt útil per a l’amfitrió de cada seu saber quants equips assistiran a la trobada, de cara a organitzar-se millor. És per això que cada equip ha de confirmar la seva participació a la trobada pertinent amb, com a mínim, 48 hores d’antelació. Per aquest motiu, rebreu un correu electrònic una setmana abans de cada jornada recordant-vos l’esdeveniment i demanant-vos confirmació.
  • Taulers i rellotges: Volem recordar que cada equip ha de portar un joc i, si pot ser, un rellotge d’escacs. Tanmateix, som conscients que respecte als jocs no hi haurà cap problema, però en el cas dels rellotges sí que pot representar un handicap important. Per la qual cosa és molt important que aviseu que no en porteu. En tot cas, molts de vosaltres teniu telèfons intel·ligents, i hi ha força aplicacions que són autèntics rellotges d’escacs.

Només ens falta desitjar-vos molta sort a tots, però sobretot el desig va encaminat a què sigui un espai d’oci i d’enteniment, de fraternitat i d’empatia, fent entendre que el principal objectiu no és la competició en sí. Ara bé, prepareu-vos bé… que cap equip no donarà treva!

Per últim, recordar-vos que de cara a la propera temporada ens caldran més seus, més amfitrions i més idees per tal de millorar aquest format que, esperem, acabi tan reeixit com el resultat que sembla s’ha obtingut d’esforços compartits. I tot, gràcies a vosaltres.

Show must go on!

Carta als equips inscrits a la LLISCA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *