El proper dissabte 4 de maig a les 10 del matí, tindrà lloc la tercera jornada de la LLISCA al Bar-Cafeteria CAT Guinardó, que es troba a la plaça Guinardó número 13. S’hi pot arribar amb cotxe, i aparcar durant 4 hores per un preu especial de 8€ a l’aparcament de sota la mateixa Plaça, o arribar-hi en transport públic, a la parada Maragall de la línia blava o groga del metro, o amb les línies d’autobús 19, 32, 45, 47, 50, 51 i 74.

El diccionari arbitral que s’emprarà en aquesta jornada serà el DISC (Diccionari Informatitzat de l’Scrabble en Català), que al seu torn es basa en el Diccionari de la Llengua Catalana de l’Institut d’Estudis Catalans.

En aquesta jornada, es jugarà amb rellotges temporitzadors programats a 2 minuts per tirada, i els equips participants no hauran de portar cap material, ni jocs ni rellotge.

Us preguem que ompliu el formulari que hi ha a continuació (abans de les 23.59 hores del dimecres 1 de maig), per confirmar (o no) la vostra assistència en aquesta tercera jornada, així com d’altres detalls que ens seran útils per a l’organització de la trobada.

Equips confirmats:

Equip Jugador 1 Jugador 2 Suplent
1 Revolts -Xavier Albons -Antonio Caballero
2 Les gates -Rosa Maria Cot -Magda Falcó -Joan Barceló
3 De la Ceba -Eulàlia Llargués -M. Dolors Llargués
4 Equip XL -Àlex Abad -Salvador Comelles
5 Artemisia -Albert Rodríguez -Isabel Bargalló -Mireia Llecha
6 Teixint mots -Carles Cassanyes -Salut Arús
7 Bagencs -Muntsa Clotet -Eric Olmedo -Joan Montané
8 Llenega i Rovelló -Salvador Batlle -Eulàlia Baqués
9 Cueres -Karma Duch -Àngels Mercè
10 Parella de tres -Ramon Torres -Marc Ballús
11 Fènix 5630 -Elvira Sesé -Helena Berlanga
12 Parella de fet -Antonio Arcas -Joan Capdevila
13 Scrabble Delta Prat -Francesc Gelabert -Manuel Granados -Núria Casas
14 Xalarem -Anna Moreso -Eduard Borràs -Sergi Moreso
15 Equip parico -Quico Beltrà -Lluís Parera
16 On Bas amb enBàs? -Salvador Alsius -Gabriel Bas
3a jornada de la LLISCA a Barcelona
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

Tanca