IMG_1215
Un nou curs i una Segona Edició de la Llisca. Comença la temporada 2013/2014. I arrenca amb un equip més que la temporada passada. Ja en som 17. I arrenca amb 3 noves seus. Ja en van 7 (a les conegudes de Barcelona, Manresa, Molins de Rei i el Prat de Llobregat, s’hi afegeixen Matadepera, Sabadell i Badalona). I potser en tindrem alguna més. Ja ho veurem.

I de nou, i cap equip no ha fallat encara mai, ple a vessar per iniciar aquesta segona temporada. El gran perjudicat pel nombre senar d’equips participants ha estat l’equip amfitrió (tal i com resen els acords presos pels organitzadors). Una forta abraçada als meus companys d’equip que a darrera hora els vaig haver de frustrar les seves ganes de jugar.
IMG_1203
La nova temporada comença a Barcelona (amb canvi de local). Potser estàvem una mica més amples que l’any passat, tot i que potser faltava una mica de llum en determinades taules, però en general la impressió del local fóu molt satisfactòria. L’empenta del responsable del bar, en Jaume, i el seu amor pel Barça (el bar és d’una penya culer molt activa), ens va portar a sortir al diari Sport, amb un bon anunci i una bona publicitat.

També per a aquesta temporada hem pogut estrenar un roll-up gegant amb el cartell de la Llisca, gràcies a la inestimable col·laboració de la Marta Rovira, que aquesta temporada ha fitxat per l’equip Artemisia, formant un equip que promet moltes il·lusions als seus fans.
IMG_1238
Pel que fa als equips participants, hi ha hagut alguns fitxatges sonats, canvis de cromos diversos i canvis de nom també en determinats equips. Sortosament cap equip ha baixat encara a segona divisió i així es pot dir que la Llisca té una divisió d’Honor gairebé tan nombrosa com la lliga ACB de bàsquet o la lliga BBVA de futbol.

Per tot això, congratulem-nos i ja només ens cal esperar, impacientment, l’arribada de la segona jornada, on el Joan Barceló i el seu equip Micacos ens rebran amb els braços ben oberts a Badalona, nova seu de la Llisca 2013/2014.

Fins aleshores, una salutació molt forta per a tots. Endavant amb la Llisca!

Re-Lliscant de nou. Primera jornada de la segona temporada. Barcelona
Etiquetat a:

Un pensament en “Re-Lliscant de nou. Primera jornada de la segona temporada. Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *