Ja hi som. Tots a brandar els faristols
Imatges de la jornada

En aquesta segona jornada de la Llisca d’aquesta segona temporada hem estrenat nova seu. A Badalona ens han rebut amb els braços oberts, comptant amb la bonhomia del seu amfitrió, en Joan Barceló i del representant del centre, en Gonçal.

Per primera vegada i després de les 6 jornades de Llisca jugades des que vam començar la nostra singladura, hem tingut la baixa de 3 equips. A vegades coordinar 2 o 3 persones en una determinada data es fa complicat. Però en cap cas es tracta d’una crisi, doncs seguim parlant d’un mínim de 30 jugadors/es en cadascuna de les jornades organitzades fins aquest moment.

El local, amb unes dimensions perfectes per a atendre la quantitat de gent que arrossega la Llisca, ens ha rebut amb uns porronets de cervesa, aigües, patates i olives. Moltes gràcies, Joan per la teva desinteressada aportació. Segur que molts de nosaltres (jo només sobrevisc en aquest món gràcies a la cervesa), t’ho agraïm de tot cor. Ets un crac.

Pel que fa a resultats, l’equip On bas amb el Bas? comença fort després de no poder jugar la primera jornada en haver de descansar en haver-hi un nombre senar d’inscrits i ser l’organitzador de la passada jornada. Porten un 5 de 6 i s’enlairen al capdavant de la classificació pel que fa a percentatge de partides guanyades. Pel que fa a nombre absolut de victòries, l’Eric, el Marc i la Balbina es passen TRES POBLES i amb 8 de 12 es col·loquen en segona posició igualats amb els BAGENCS (van molt forts al centre de Catalunya).

Pel que fa a classificacions individuals, encara queden 4 jugadors/es imbatuts. Són la Maria Lluïsa Penelas, el Salvador Alsius, el Xavier Albons i el Marc Ballús. Enhorabona a tots ells. A veure durant quant de temps poden mantenir aquest estatus.

Ara i vist el dens calendari fins a finals d’any: 23 de novembre (5è Obert dels Països Catalans a Manresa) i 14/15 de desembre (Marató de 24 hores de Scrabble a Barcelona), la Llisca espera la seva tercera jornada de la temporada en una nova seu. Es tracta de Matadepera, on jugarem el 8 de febrer del proper any 2014.

Fins aleshores, una salutació molt forta a tots i a totes. Endavant amb la Llisca!

Nova relliscada. Segona jornada de la segona temporada. Badalona
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *