Comença l'espectacle
Comença l’espectacle

La tercera jornada de la Llisca ha incorporat una nova seu a la xarxa del campionat itinerant: Matadepera. Potser per això ningú no es va voler perdre la visita a la vila del Vallès, famosa per la muntanya de Sant Llorenç del Munt i per altres detalls estadístics que no val la pena enumerar.

Dissabte dia 8 de febrer, sant Jeroni (patró dels traductors) els escrablistes lliscaires fan fer cap al Casal de la Gent Gran, que va cedir generosament una part del seu ampli local. A la sala del costat hi esmorzaven i la feien petar ciclistes, excursionistes, membres d’una associació de pares d’infants amb la síndrome d’Asperger, públic divers i, de tant en tant, escrablistes que hi anaven a fer un mos. La presència d’una munió tan notable de jugadors va despertar la lògica curiositat de clients i vilatans, –assabentats perfectament del que passava per l’espectacular plafó informatiu–, que van respectar sempre el desenvolupament del torneig.

Disset equips van acudir a la cita, 34 jugadors, un autèntic ple, però de nombre senar! Això va obligar els amfitrions, que presenten dos equips a la Llisca, a prendre una dramàtica decisió: només podrien jugar tres partides, en comptes de les sis que els tocaven! L’equip Odissea es va prestar generosament a jugar només una partida, cedint a l’altre equip, l’XL, les dues partides restants. Tanta generositat es va veure compensada amb l’obtenció de 1102 punts, la màxima puntuació per equips en una partida de la jornada, i el segon lloc en la classificació per equips.

Pel que fa a la resta, On vas amb en Bas? continua intractable encapçalant la classificació. I hi ha tres equips que van a l’encalç de l’esmentat Odissea: Artemisia, Enllaçats per la llengua i Fènix, ex aequo.

La classificació individual continua comandada amb mà de ferro per en Miquel Sesé, amb un 83,30% de victòries. A continuació, el millor jugador local de la temporada, Àlex Abad, i darrera la tripleta formada per l’Albert Rodríguez, l’Eulàlia Llargues i l’Elvira Sesé, empatats ex aequo, amb el 77,78% de partides guanyades.

I fins a la propera lliscada, que tindrà lloc el 22 de març a la cocapital del Vallès Occidental, la industriosa vila de Sabadell.

Podeu veure algunes imatges de la jornada i consultar els resultats acumulats.

Matadepera s’incorpora al circuit de la Llisca. I per molts anys!
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *