2014-04-26 13.14.57Després de la jornada de Sabadell, que va marcar l’equador de la temporada, el passat 26 d’abril al Prat, es va encetar la recta final de la temporada, que continuarà amb les dues darreres jornades de Manresa (24 de maig) i Molins de Rei (5 de juliol), on s’acabarà de decidir tot.

Al Prat s’hi van donar diverses fites. La més destacada és la jugada bicentenària que la Marta Rovira va encaixar de la Muntsa Clotet, que entrona a la bagenca fins al capdamunt de la classificació de mots valuosos amb un “TANYASSES” de 203 punts, que serà ben difícil de batre. Per altra banda, amb la participació de la Marga Colillas, el Dani Añor i l’Armand Viader ja són 50 els jugadors que han passat per aquesta segona edició de la LLISCA.

També es va comptar amb una situació inèdita a la LLISCA, per primera vegada s’han repetit alguns enfrontaments entre equips que ja es van encarar en jornades anteriors. El campionat ha arribat a les 15 rondes i, inevitablement, alguns dels 17 equips inscrits s’havien de retrobar. Però tot i que encara queden alguns enfrontaments pendents de la primera volta (que en el cas d’alguns equips serà impossible de completar, ja que els queden 7 o 8 equips amb qui enfrontar-se i tan sols 6 rondes pel final de la lliga), en funció dels equips presents a la resta de jornades, probablement caldrà tornar a repetir alguns enfrontaments per tal que no quedi cap equip desaparellat, sempre prioritzant que els equips s’enfrontin amb nous oponents abans de continuar amb la segona volta que, evidentment, no es completarà.

La jornada, però, va tenir alguns imprevistos (retards, problemes informàtics, baixes inesperades…) però malgrat tot, es va poder jugar amb una relativa normalitat, que no va impedir el bon ambient habitual d’aquesta lliga escrablística.

Pel que fa al web també hi tenim novetats. La llista de mots valuosos s’ha convertit en els 100 mots més valuosos, on jornada a jornada s’hi aniran incorporant les millors jugades, verificant que siguin vàlides i indicant-ho en cas de no ser-ho. I també podeu veure algunes fotografies de la jornada.

Comença la recta final de la LLISCA al Prat
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *