Presentació de la LLISCA a Manresa, a "la confiteria".
Presentació de la LLISCA a Manresa, a “la confiteria”.
Comença la nova jornada de LLISCA a Manresa! Ens trobem a la Confiteria, una pantagruèlica però acollidora cafeteria al bell mig de la ciutat! Fred, molt de fred. A fora hi ha núvol i ens preparem per unes poques partides entre cafè calentó i croissants.

Els equips van arribant. Hi són els Micacos i els Artemisia, els Bagencs i Tres Pobles, Llenega i Rovelló i les Cueres, Revolt Tim i Enllaçats per la Llengua. Tothom és a punt per jugar! Un cop celebrats els aparellaments, els jugadors seuen davant els faristols amb alegria i determinació.

Fi de la primera ronda. Ja ha passat de tot, des de jugades centenàries fins a algunes pífies. És el moment ideal per buscar els lavabos i demanar un altre tallat descafeïnat de sobre. Però no hi ha gaire estona pel descans del guerrer, que tot seguit comencem la segona volta! Tothom a jugar!

S’ha acabat la segona de les tres partides d’avui. El Sol brilla al Firmament i el fred matinal, tan típic de la contrada, ja és història. Ara els nostres jugadors pensen més en el dinar que en l’Scrabble… O no? Les cireres que el nostre company Joan Torra ens ha portat ens donen noves energies! Encara queda un matx per resoldre, i l’equip ha de deixar el pavelló ben alt! Els rellotges es restableixen a vint-i-cinc minuts per jugadors i s’agafen les peces al faristol. Som-hi!

Fins aquí ha arribat el dia. Un cop s’han acabat totes les partides de la tercera ronda, es dóna la jornada per finalitzada. Hem passat un bon matí, i tots hem après alguna cosa nova, sens dubte! Ara, tothom torna cap a casa més o menys cofoi… Depenent de si hem tingut la sort de cara o no!
A reveure, Manresa, ha estat un plaer tornar a jugar a l’Scrabble tots plegats! Companys de la LLISCA, fins aviat… La cita de Molins de Rei s’acosta!

Podeu consultar els 100 mots més valuosos i les taules classificatòries als enllaços habituals. També podeu gaudir de la galeria de fotos d’aquesta 6a jornada.

Lliscant a la Confiteria de Manresa
Etiquetat a:

Un pensament en “Lliscant a la Confiteria de Manresa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *