Comença l'espectacle!
Comença l’espectacle!

Després d’una pausa de sis setmanes, dissabte 5 de juliol va tenir lloc la setena i darrera jornada de la segona temporada de la LLISCA. Tal com va passar en la primera edició de la LLISCA, Molins de Rei era la seu de la darrera jornada i, un cop més, la masia de Can Rabella va esdevenir el marc idoni per a la cloenda.

En un matí de juliol de sol radiant, els equips van començar a arribar a Can Rabella. Alguns, amb prou temps per a poder gaudir d’un bon esmorzar asseguts a la porxada; d’altres, amb el temps just de fer un cafè ràpid, saludar els contrincants i preparar-se per a disputar les tres darreres rondes de la segona edició de la LLISCA. En aquesta setena jornada van participar quinze dels disset equips inscrits a la segona LLISCA, només van faltar a la cita els equips Delta Prat i Xalarem.

Després de les tres rondes decisives, va quedar definit el quadre de guanyadors de la 2a Lliga Itinerant de Scrabble en Català.

En la classificació per equips, la victòria d’aquesta 2a LLISCA ha estat per a l’equip On Bas amb en Bas?, amb 26 partides guanyades de 36 disputades, seguit pels equips Micacos (28 victòries de 42 partides) i Tres Pobles (27 victòries de 42 partides).

Pel que fa a la classificació individual, el guanyador de la 2a LLISCA ha estat Miquel Sesè (de l’equip On Bas amb en Bas?) amb 15 victòries de 18 partides disputades, seguit de Marc Ballús (de l’equip Tres Pobles) amb 11 victòries en 15 partides i d’Albert Rodríguez (de l’equip Artemisia) també amb 11 victòries en 15 partides.

Després de disputar les tres rondes i de fer els recomptes definitius es va procedir a fer el lliurament de premis. A banda dels guardons principals, es van lliurar també els premis següents:

  • Premi a la millor jugada, per a Muntsa Clotet, de l’equip Bagencs, que en la cinquena jornada va aconseguir 203 punts amb el mot TANYASSES.
  • Premi a la jugadora amb més scrabbles, per a Rosa Maria Cot, de l’equip Les Gates, amb un total de 45 scrabbles en 21 partides.
  • Premi a la millor jugada amb NY, per a Salvador Batlle, de l’equip Llenega i Rovelló, amb el mot ENDINYAU (104 punts), tot i que la jugada amb NY que ha obtingut més punts ha estat la guanyadora de la millor jugada.
  • Premi a la millor jugada amb L·L, per a Assumpció Valls, de l’equip Llenega i Rovelló, amb el mot EMPAL·LIAR (110 punts).
  • Premi a la millor jugada amb Ç, per a Carles Cassanyes, de l’equip Enllaçats per la Llengua, amb el mot ESMERÇA (91 punts).
  • Premi a la millor anotació conjunta en un enfrontament, per a l’equip Tres Pobles, amb 1.134 punts (cal afegir que per error aquest premi es va lliurar inicialment a l’equip Odissea, perquè l’equip Tres Pobles va aconseguir l’espectacular anotació en la darrera partida).
  • Premi a la fidelitat a la LLISCA, per a Magda Falcó, de l’equip Les Gates, que ha jugat les 21 rondes disputades en aquesta 2a LLISCA (cal dir que la Rosa Maria Cot també les ha disputades totes).

Podeu consultar els 100 mots més valuosos i les taules classificatòries finals als enllaços habituals. També podeu gaudir de la galeria de fotos d’aquesta 7a jornada.

Després del lliurament de premis, alguns dels equips van enfilar el camí de tornada, tot i que la majoria vam arrodonir la jornada gaudint d’un fantàstic dinar a la mateixa masia de Can Rabella, a qui no podem més que agrair el tracte exquisit i l’amabilitat per cedir-nos l’espai per a dur a terme aquesta cloenda.

... la foto llisquera! Fins la propera edició!
… la foto llisquera! Fins la propera edició!
Cloenda de la 2a LLISCA
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *