ajusc-560x560Després de molt parlar-ne, finalment, hem fundat l’Associació de jugadors de Scrabble en català, l’AJUSC.

Tenim molta il·lusió. Fa anys que remenem fitxes al faristol i volem fer allò que més ens agrada, jugar.

Aquesta entitat, dels jugadors i per als jugadors, permetrà aixoplugar tot un recull d’activitats escrablístiques que ja es realitzen, i altres que encara s’han de donar a conèixer. Comencem a poc a poc, però agafarem velocitat aviat.

Ja som aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

Tanca