La fase de grups ja és història. Dels vuit grups amb els que s’ha iniciat el campionat han sorgit unes classificacions ja definitives de cada grup que han marcat la sort dels seus integrants. Només lamentar el fet que hi hagués 5 partides que no es van poder jugar i en les que s’ha hagut d’aplicar el reglament sense més opció. De tot plegat, de cada grup n’ha sorgit:

 • Un primer classificat que passa a la 2a fase en el quadre d’Eliminatòries amb una victòria d’avantatge sobre el seu contrincant.
 • Set jugadors que passen a la 2a fase en el quadre d’Eliminatòries.
 • Un darrer classificat que passa a la 2a fase directament al quadre de la Repesca.

La 2a Fase consta de dos quadres:

 • Quadre d’eliminatòries. En aquest quadre hi accedeixen 64 jugadors, gairebé la totalitat de cada grup excepte el darrer classificat. Els enfrontaments s’han de resoldre al millor de 3 partides, és a dir, que el jugador que passa a la següent ronda ha d’haver obtingut 2 victòries. Els jugadors primers de grup tenen una victòria d’avantatge en la primera eliminatòria, per tant, només n’hauran de guanyar una per passar de ronda. Tots els jugadors eliminats en qualsevol de les rondes, van al quadre de la Repesca, per tant, segueixen jugant.
 • Quadre de Repesca. En aquest quadre hi accedeixen els 8 jugadors classificats en darrera posició en la Fase de grups. També hi accedeixen les noves incorporacions que no han arribat a temps de jugar la fase de grups. En la Repesca els enfrontaments també es resolen al millor de tres partides. En aquest cas, els jugadors eliminats que ja fora de la competició.
  • En la Repesca, però, excepte en la primera ronda i la darrera, hi haurà molts jugadors per ronda que provindran del Quadre d’eliminatòries, i que cal resoldre no en un enfrontament d’un contra un, sinó en una mini lliga de tots contra tots (4-5 persones). Caldrà, doncs, que cada jugador enceti una partida contra un oponent, de forma que tots hagin jugat contra tots. Alerta! Això en una setmana, i representa tres o quatre partides. Es classificarà el primer de cada grup, i la resta quedaran definitivament eliminats de la competició.
 • Dos grans finalistes. Tant del Quadre de Finalistes com del Quadre de Repesca n’han de sortir dos jugadors que seran els Grans Finalistes, dels quals només un es proclamarà Campió del 1r Campionat d’Ajuscats.

En aquest dibuix es resumeix el camí del Campió:

2a Fase AJUSCATS

En termes generals, correspon a cada jugador iniciar una partida. En cas d’empat, s’aconsella que el més ràpid iniciï la partida de desempat, tot i que preferiblement es deixa a l’acord entre els dos contrincants. També recordar que si ja hi ha 2 victòries per al mateix jugador no cal que es jugui la tercera.

Cada ronda de cada eliminatòria té una termini de 6 dies. Per tant, cada dilluns s’inicia la ronda i cada dissabte a mitjanit s’acaba el termini.

Esperem que hagi quedat tot clar. Busqueu-vos en els vostres quadres i ja podeu iniciar el vostre enfrontament:

Molta sort a tothom!

2a Fase del campionat d’Ajuscats: Eliminatòries i Repesca.
Etiquetat a:        

2 thoughts on “2a Fase del campionat d’Ajuscats: Eliminatòries i Repesca.

 • 15 de gener de 2016 a les 18.41
  Enllaç permanent

  Resultats eliminatòria Joan Capdevila (21) vs Tarroja 73 (44):

  1ª 484/298
  2ª 407/442
  3ª 346/386

  Guanya Tarroja73 x 2 partides a 1

  Gràcies

  Respondre
 • 4 de febrer de 2016 a les 13.25
  Enllaç permanent

  Felicitar-vos per la bona organització del Campionat.

  Moltes gràcies

  Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *