Dissabte, 9 d’abril del 2.016. El Club de Scrabble Sabadell acull, al Centre cívic de Can Balsach, la penúltima jornada d’aquesta competició. 11 equips inscrits, únicament “Les Gates” no hi poden assistir. A 1ª hora la temperatura és agradable i el dia és clar. La Mola es veu nítida. A un quart de deu i amb puntualitat catalana ja hi és tothom. El Bar Velòdrom acull les primeres salutacions. Malgrat algun refredat, fruita del temps, les cares tenen un somriure, contents del retrobament. Un café, una infusió, aquell croissant… permeten uns minuts de tertúlia.

A 2/4 en punt s’obra la porta i pugem a la sala de joc, espaiosa, ventilada, clara.
Gelabert, Montané, Sesé i companyia preparen les “eines” i ho posen tot a punt.
Salutació de benvinguda d’en Salvador, que felicita en nom del Club, l’Elvira Sesé, guanyadora del darrer Campionat d’Ajuscats.

LA MATINAL: Gran actuació de “I la Europea”, amb un ple d´en Gelabert (3 de 3), enfrontat a Bas, Alsius i E. Sesé. El seu company Albons (2 de 3) perdia només per 8 punts amb l’Alex Abad…

On Bas amb en Bas es va refer, mercès a l’excel·lent matinal d’en Miquel Sesé (3 de 3), davant de rivals com l’Alex, na Marta Rovira i en Larrañaga.

Estoc de Mots aconseguia resultats excel·lents (5 de 6) amb un intractable Joan Andreu, que guanyava a l’Elvira, en Montané i a l’Alsius. Això del Moianès independent li prova… Marta, com sempre a bon nivell, sumava dos punts més.

La Parella de Fet aconseguia 4 valuosos punts. Capdevila superava Torra i Llargués i Arcas en sumava dues més.

Juguem com mai tenia un reforç important amb Cassanyes (3 de 3) i profeta a la seva terra, no donava opcions a Capdevila, Torra, ni a la seva veïna i excompanya de joc, Eulàlia.

Ara sí, resultats excel·lents. Actuació formidable de Balbina (3 de 3), renoi aquestes Llacunenques. Es nota que el Puigfred bufa a favor seu. Montané la recolzava bé (2 de 3) i no planyia al seu company bagenc Javier.

Micacos, a diferència d’altres vegades, no tingué el seu dia. Barceló i Penelas lluitaren en cos i ànima (Un exemple: Parera 370, Penelas 369), però la capital vallesana els fou adversa, per un dia… Sort que no ens ho tindran en compte.

LX, amb l’Alex Abad i un competitiu Felipe Calvo, debutant però que ja tothom coneix….
l’Alex tallava just amb la Marta i en Sesé i superava Albons. En Felipe “superava” la inexistent Karma Duch, a la que desitgem, des d’aquí, una bona recuperació. Tampoc perdonava al company de dissabtes Lluís i superava al de Bétulo….

Mot a Mot sortia decebut. Al Javier li van tocar 3 rivals forts i en Torra, malgrat lluir camisa d’alta gamma C. Inglès i lluitar fort, va gaudir molt i patir amb intensitat….

Fènix tenia en l’Elvira la seva defensora i, malgrat fer una partida de més de 600 punts i mitja dotzena d’scrabbles, perdia les altres dues.

Ara i Sempre veia com la primera de l’Eulàlia era un “cara o creu” amb l’Isaac (472-474). Molt ajustada amb Capdevila i menys amb Cassanyes. Res a dir de la victòria d´en Carles.

En Batlle els veia tots molt “aplicats” a la 2ª (Bye), perdia amb Montané i superava al seu “mestre” preferit, Arcas.

La gent s’acomiadava fins la propera de Matadepera el 21 de maig, cloenda de la lisca.

Uns minuts finals de sol o cervesa al pati de Can Balsach fent-la petar clausuren la matinal.

I, per acabar bé la crònica, uns versos de J. Verdaguer que podeu llegir a la Vall d’Horta, prop de Sant Llorenç:

Rossinyol de la boscúria
jo, com tu, so enyoradís
en sentir ta dolça cantúria
em sembla estar en el paradís

Amb afecte,

Salvador Batlle

Crònica de la 4a jornada de la 4a LLISCA a Sabadell
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *