Des de l’AJUSC i la LLISCA impulsem un nou campionat itinerant basat en la modalitat de l’Scrabble duplicat.

LOGO DISCAL’Associació de Jugadors de Scrabble en Català considera que la modalitat Duplicada de l’Scrabble ha estat tradicionalment mal representada al món de l’Scrabble en català, comparat amb el que passa en altres llengües, especialment el circuit de Scrabble francòfon. Per aquest motiu es va crear el 1r Campionat Mundial de Scrabble Duplicat en Català del passat mes de novembre i ara impulsem la creació d’un nou campionat en aquesta modalitat per tal que les duplicades tinguin el lloc que mereixen.

Ja hi ha tota la informació de la DISCA publicada així com la convocatòria de la primera partida, que tindrà lloc aquest mateix dijous a Barcelona.

Presentem la DISCA: Duplicades Itinerants de Scrabble en Català
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

Tanca