Aquest dissabte 21 de maig a les 10 h, tindrà lloc la cinquena i última jornada de la quarta temporada de la LLISCA, organitzada per Scrabble Matadepera, al Bar del Casal de la Gent Gran, a la carretera de Terrassa 35 de Matadepera.

En acabar la tercera ronda de la jornada, s’actualitzaran les classificacions i es farà el lliurament de premis. Després hi haurà el dinar de germanor, al mateix establiment, que consistirà en un menú amb aperitiu, paella, postres, beguda (aigua o vi) i cafès per 19.95 € per persona. Al formulari de confirmació d’assistència podeu indicar quantes persones us quedareu al dinar.

En aquesta jornada s’emprarà el DISC (que es basa en el DIEC) com a diccionari arbitral i es jugarà amb rellotges d’escacs programats a 25 minuts per jugador. Els equips participants hauran de portar un joc complet: tauler, faristols i fitxes i, si els és possible, un rellotge d’escacs.

Us preguem que ompliu el formulari que hi ha a continuació, abans de les 23.59 hores del dijous 19 de maig, per indicar-nos si podreu assistir a la jornada, així com d’altres detalls que ens seran útils per a l’organització de la trobada. Recordeu que si només pot venir un dels jugadors del vostre equip, podrà jugar però només comptarà a la classificació individual.

Formulari de confirmació d’assistència:

  Correu-e

  Quin és el vostre equip?

  Assistireu a la jornada?

  No

  Quins jugadors/es hi participaran?

  Jugador/a 1:

  Jugador/a 2:

  Jugador/a 3:

  Portareu rellotge d'escacs?

  (Són vàlids telèfons o tauletes amb l'aplicació adient)
  No

  Quants us quedareu a dinar?

  Equips confirmats:

  N Equip Jugador 1 Jugador 2 Jugador 3 R Dinar
  1 Ara i sempre Salvador Batlle Montserrat Ruiz 2
  2 I la Europea? Xavier Albons Mariano Rajoy 1
  3 LX Salvador Comelles Àlex Abad Felipe Calvo No 3
  4 Juguem com mai Hammer Cassanyes Oracle Rico Hurricane Parera 3
  5 Mot a mot Joan Torra Javier Larrañaga 0
  6 On Bas amb en Bas Miquel Sese 1
  7 Parella de fet Antonio Arcas Pep Vinyals No 0
  8 Micacos Maria Lluïsa Penelas Joan Barceló
  9 Ara sí Karma Duch Joan Montané 1

  Equips que no assistiran a la jornada: Fènix, Estoc de mots, Les gates.

  Cloenda de la 4a LLISCA a Matadepera
  Etiquetat a:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

  La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

  Tanca