Aquest dissabte 21 de maig a les 10 h, tindrà lloc la cinquena i última jornada de la quarta temporada de la LLISCA, organitzada per Scrabble Matadepera, al Bar del Casal de la Gent Gran, a la carretera de Terrassa 35 de Matadepera.

En acabar la tercera ronda de la jornada, s’actualitzaran les classificacions i es farà el lliurament de premis. Després hi haurà el dinar de germanor, al mateix establiment, que consistirà en un menú amb aperitiu, paella, postres, beguda (aigua o vi) i cafès per 19.95 € per persona. Al formulari de confirmació d’assistència podeu indicar quantes persones us quedareu al dinar.

En aquesta jornada s’emprarà el DISC (que es basa en el DIEC) com a diccionari arbitral i es jugarà amb rellotges d’escacs programats a 25 minuts per jugador. Els equips participants hauran de portar un joc complet: tauler, faristols i fitxes i, si els és possible, un rellotge d’escacs.

Us preguem que ompliu el formulari que hi ha a continuació, abans de les 23.59 hores del dijous 19 de maig, per indicar-nos si podreu assistir a la jornada, així com d’altres detalls que ens seran útils per a l’organització de la trobada. Recordeu que si només pot venir un dels jugadors del vostre equip, podrà jugar però només comptarà a la classificació individual.

Formulari de confirmació d’assistència:

  Correu-e

  Quin és el vostre equip?

  Assistireu a la jornada?

  No

  Quins jugadors/es hi participaran?

  Jugador/a 1:

  Jugador/a 2:

  Jugador/a 3:

  Portareu rellotge d'escacs?

  (Són vàlids telèfons o tauletes amb l'aplicació adient)
  No

  Quants us quedareu a dinar?

  Equips confirmats:

  [table sort=”desc,asc”]

  N, Equip, Jugador 1, Jugador 2, Jugador 3, R, Dinar

  1, Ara i sempre, Salvador Batlle, Montserrat Ruiz,, Sí, 2

  2, I la Europea?, Xavier Albons, Mariano Rajoy,, Sí, 1

  3, LX, Salvador Comelles, “Àlex Abad”, Felipe Calvo, No, 3

  4, Juguem com mai, Hammer Cassanyes, Oracle Rico, Hurricane Parera, Sí, 3

  5, Mot a mot, Joan Torra, Javier Larrañaga,, Sí, 0

  6, On Bas amb en Bas, Miquel Sese,,,Sí,1

  7, Parella de fet, Antonio Arcas, Pep Vinyals,, No, 0

  8, Micacos, Maria Lluïsa Penelas, Joan Barceló,, Sí,

  9, Ara sí, Karma Duch, Joan Montané,, Sí, 1

  [/table]

  Equips que no assistiran a la jornada: Fènix, Estoc de mots, Les gates.

  Cloenda de la 4a LLISCA a Matadepera
  Etiquetat a:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *