Comença una nova temporada carregada de projectes. L’AJUSC us vol presentar les noves temporades de la LLISCA i la DISCA, dues competicions que pretenen gairebé els mateixos objectius, tot i que en modalitats diferents. És a dir, compartir la passió per l’Scrabble i fer-ho de forma itinerant en diferents localitats.

Els veterans ja sabeu que la LLISCA és una competició per equips que es juga individualment i que enguany presenta 7 seus: Barcelona, Badalona, Sabadell, Manresa, Molins de Rei, el Prat de Llobregat i Matadepera (consulteu l’agenda per veure les dates previstes). A l’apartat de modalitat de competició podeu consultar el funcionament de la LLISCA.

1a jornada de la 5a LLISCA a Barcelona

La primera jornada de la 5a temporada de la LLISCA es jugarà el dissabte 22 d’octubre del 2016, de 9.30 a 13.30h, al Bar Speed 58 situat al carrer Torrent de les Flors 43. Per arribar-hi es pot fer amb la Línia 3 del metro (estació de Fontana), amb la Línia 4 del metro (estació de Joanic) o a la parada de Gràcia dels Ferrocarrils de la Generalitat. També és possible arribar-hi amb cotxe, hi ha zones de càrrega i descàrrega disponibles per aparcar-hi els dissabtes, i es pot buscar aparcament per carrers com Pi i Margall o Encarnació, a carrers de l’Eixample com Bailèn, Pare Claret o Còrsega o bé anar als pàrquings de la Plaça Joanic o el del carrer Bruniquer, 35 (cantonada Torrent de les Flors).

Us preguem que ompliu els formularis d’inscripció d’equips a la 5a LLISCA i de confirmació d’assistència (abans de les 23.59 hores del dijous 20 d’octubre), per confirmar (o no) la vostra assistència a la primera jornada, així com d’altres detalls que ens seran útils per a l’organització de la trobada. Recordeu que els equips participants han de portar un joc complet (tauler, faristols i fitxes) i, si és possible, un rellotge d’escacs.

2a temporada de la DISCA

Per altra banda, la DISCA és també una competició itinerant, però en aquest cas de Duplicades. Els amants d’aquest format podran participar en les 5 seus que s’han ofert: Barcelona, Molins de Rei, Terrassa, Manresa, i el Prat de Llobregat. Les partides seran vespertines amb un màxim de 16 participants per jornada. Podeu consultar tota la informació sobre la 2a temporada i el calendari previst.

Us animem doncs a prendre part d’aquests projectes i, mentre ho feu, anem treballant per comunicar-vos més novetats en breu.

Som-hi!

Temporada 2016-2017 de la LLISCA i la DISCA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *