La DISCA (Duplicades Itinerants de Scrabble en Català) torna a trucar a la porta dels amants d’aquesta modalitat. Aquesta nova edició té cinc jornades a cinc seus diferents, i la primera ja és a tocar.

La seu inaugural és Barcelona, el dijous 17 de novembre a un quart de nou del vespre, al local de l’Esbart Comtal i Bastoners de Barcelona (c/ Santa Eulàlia, 23, just per sobre de la cantonada de Còrsega amb Bailén). És a prop de les parades de metro de Verdaguer (L4 i L5) i Joanic (L4). També s’hi pot arribar amb les línies 45 o 47 d’autobús. És molt complicat aparcar a la zona tot i que a partir de les vuit del vespre és gratuït. No hi ha servei de bar al local, però hi ha una nevera amb begudes, el sopar se l’ha de portar cadascú o comprar-lo en establiments propers.

El diccionari arbitral que s’emprarà en aquesta partida és el DISC (que es basa en el DIEC) i hi haurà tres minuts per a cada tirada. Els jugadors participants han de portar un joc de Scrabble: tauler, faristol i fitxes. El preu d’inscripció de la jornada és de 2 € per als socis de l’AJUSC i de 3 € per als no socis.

Les inscripcions cal fer-les a través del formulari, podeu veure els inscrits. Cal tenir en compte que, a causa de la tipologia del joc, el límit de participants és de setze.

La DISCA entra en escena, a Barcelona.
Etiquetat a:    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *