Els propers dijous 23 i dissabte 25 de març tenim dues noves convocatòries escrablístiques: la de dijous 23 serà la 4a partida del circuit de Duplicades Itinerants de Scrabble en Català (DISCA) a Manresa i la del dissabte 25 serà la 5a jornada de la Lliga Itinerant de Scrabble en català (LLISCA) al Prat de Llobregat. Tot seguit teniu els detalls de les dues convocatòries i els corresponents formularis de confirmació d’assistència. 


DISCA a Manresa:

La quarta partida duplicada de la DISCA serà el dijous 23 de març, de 20.15 a 23 hores, al Cafè del Taller, c. Sobrerroca 14 de Manresa. Si veniu en vehicle privat, tingueu present que la zona és de molt difícil aparcament (prop del local hi ha zona blava fins les 20.00 h. als voltants de la pl. Infants i pl. del Milcentenari i aparcaments privats [1] i [2] propers). Important: guaiteu de no envair la zona videovigilada d’accés restringit per als veïns de la zona de l’ajuntament. Si veniu en transport públic podeu fer-ho o bé amb rodalia de Renfe, baixant a l’estació del Nord sou aprox. a 20 min., o bé amb la línia de FGC del Llobregat, baixant a l’estació de Manresa-Viladordis sou aprox. a 15 min. Recordeu de portar el vostre propi joc i fer la reserva de la vostra plaça mitjançant el formulari d’inscripció, tenint en compte que el nombre de places es limita a 12 com a màxim. Podeu consultar els jugadors inscrits a les jornades.

L’horari d’inici de la partida és a les 20.15 h., us preguem que sigueu puntuals. El preu és de 2€ per a socis de l’AJUSC i de 3€ per als no socis. El local compta amb servei de bar i amb carta d’entrepans.


LLISCA al Prat de Llobregat:

La cinquena jornada d’aquesta temporada de la LLISCA tindrà lloc el dissabte 25 de març de 10 a 14 hores al local de l’Associació de Veïns de la Barceloneta del Prat de Llobregat (Carrer de Joaquim Sostres 37). A uns 10 minuts caminant hi ha parades de la línia L9 del metro i del bus 65, a 25 minuts hi ha la parada de trens de Rodalia.

Podeu confirmar la vostra assistència a través del formulari (abans de les 12 del migdia del divendres 24 de març), us preguem que si el vostre equip no hi pot participar ens ho indiqueu també al formulari. Podeu consultar els equips confirmats a cada jornada. Recordeu que heu de portar un joc per equip i un rellotge. Si no podeu portar cap de les dues coses, si us plau deixeu-ho reflectit en el formulari en el moment de fer la vostra inscripció.

Us convoquem a la 4a partida de la DISCA a Manresa i a la 5a jornada de la LLISCA al Prat
Etiquetat a:    

Un pensament en “Us convoquem a la 4a partida de la DISCA a Manresa i a la 5a jornada de la LLISCA al Prat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *