Loading Map....

Data/Hora
Date(s) - 10/11/2018
10.00 - 13.30

Localització
Casal de Gent Gran del Centre

Categories

Organitza
AJUSC, Scrabble BadalonaEl proper dissabte 10 de novembre encetarem la 7a temporada de la LLISCA (2018-2019) a Badalona. El format es mantindrà com la temporada passada, prioritzant la participació d’equips integrats per 2 o 3 jugadors, però permetent també la inscripció de jugadors individuals. Si encara no teniu equip, podeu confirmar la vostra assistència en aquesta jornada individualment i es podran configurar els equips fins al 31 de desembre de 2018.

Aquesta primera jornada de la 7a temporada de la LLISCA se celebrarà el dissabte 10 de novembre del 2018, de 10 a 13.30 h, al Casal de Gent Gran del Centre que està situat al carrer d’Ignasi Iglesias 38-40 de Badalona.

Es jugarà amb rellotges d’escacs programats a 25 minuts per jugador i el diccionari arbitral serà el DISC (que es basa en el DIEC)Els equips participants hauran de portar un joc complet: tauler, faristols i fitxes i, si és possible, un rellotge d’escacs.

Us preguem que ompliu el formulari de confirmació d’assistència d’aquesta jornada, clicant a l’enllaç que hi ha després d’aquest paràgraf, abans de les 23.59 hores del divendres 9 de novembre, per informar-nos si assistireu a la jornada, així com d’altres detalls que ens seran útils per a l’organització de la trobada. Si sou jugadors habituals d’aquestes competicions i NO podeu participar-hi, indiqueu-ho també al formulari si us plau. També cal que complimenteu el formulari d’inscripció d’equips a la 7a LLISCA, que trobareu a sota.

1a jornada de la 7a temporada de la LLISCA a Badalona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *