Loading Map....

Data/Hora
Date(s) - 20/10/2018
9.30 - 20.00

Localització
Pavelló de Can Balsach

Categories

Organitza
AJUSC, Club de Scrabble de SabadellEl proper dissabte 20 d’octubre el Club de Scrabble de Sabadell celebrarà el 7è Campionat de Scrabble de Sabadell al Pavelló de Can Balsach (Carretera de Prats de Lluçanès, 2, 08208, Sabadell). A 50 metres hi ha l’estació de la Creu Alta de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i a 15 minuts hi ha l’estació de Sabadell-Nord de la línia R4 de Rodalies de Catalunya (Renfe).

El campionat constarà de 6 rondes, amb sistema suís i el diccionari arbitral serà el DISC. S’atorgarà 1 punt per victòria, 1/2 punt en cas d’empat i 0 per partida perduda. Els aparellaments de sortida seran segons el darrer BARRUF. En cas d’igualtat de victòries en la classificació, el criteri diferencial serà el de punts favorables menys els punts en contra.

Com ja és tradicional i gràcies a la gentilesa de Cansaladeries Medrán, tindrem un PERNIL DE GLA com a 1r premi. També hi haurà formatges, llonganissa, llibres, i obsequis variats, amb un detall-obsequi per a tots els participants.

Per poder-hi participar caldrà fer un donatiu de 5€ (no inclou el dinar) i fer les vostres inscripcions per correu electrònic a club.scrabble.sabadell@gmail.com.

7è Campionat de Scrabble de Sabadell

Un pensament en “7è Campionat de Scrabble de Sabadell

  • 16 d'octubre de 2018 a les 13.57
    Enllaç permanent

    Vull apuntar/me al campionat d scrable d Sabadell pel dissbte 20, soc a temps?

    Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *