Loading Map....

Data/Hora
Date(s) - 16/03/2024
9.30 - 19.30

Localització
Espai de Bar de l'Escola de Teixits de Punt

Categories

Organitza
Club de Scrabble en Català Canet de Mar, FISC8è Campionat de Scrabble de Canet 2024El dissabte 16 de març el Club de Scrabble en Català Canet de Mar organitza el 8è Campionat de Scrabble de Canet de Mar al CRTTT – Escola de Teixits a l’espai del Bar (entrada per Plaça Universitat, entre el museu i el CAP).

Format del campionat:

El campionat es jugarà a 6 rondes d’un contra un, seguint el sistema suís. El reglament serà el de la FISC, el diccionari arbitral serà el Leximots i els resultats comptaran en el rànquing del RaScCat.

Horaris:

  • 9:30 – 10:00 h: Rebuda dels participants i inscripcions.
  • 10:00 – 13:30 h: Tres partides matinals.
  • 14:00 – 16:00 h: Dinar.
  • 16:00 – 19:00 h: Tres darreres rondes.
  • 19:15 – 19:30 h: Lliurament de premis i cloenda del Campionat.

Premis:

Hi haurà premis per als tres primers classificats, major nombre de scrabbles, millor debutant i per a la millor jugada amb la “Ç”. Seran premis relacionats amb l’any Domènech i el Modernisme.

Hi haurà obsequis per a tots els participants, gràcies a la col·laboració del CEDIM (Centre d’Estudis Canetencs) i al CRTTT – Escola de Teixits.

Inscripció:

Per inscriure’s o fer qualsevol consulta, cal enviar un correu electrònic a merce.illa@gmail.com

Les inscripcions s’han de fer preferiblement fins al dimecres 13 de març, però si queden places restaran obertes fins a les 10 h del mateix dia del campionat.

Les places són limitades i el donatiu de participació serà de 10 €.

Organitzadors i col·laboradors:

El 8è Campionat de Scrabble de Canet de Mar l’organitzen el Club de Scrabble en Català Canet de Mar juntament amb les àrees d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de Canet de Mar, amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català i la secció local de la Plataforma per la Llengua a Canet de Mar. L’espai està cedit per la Diputació de Barcelona i amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

8è Campionat de Scrabble de Canet de Mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *