Loading Map....

Data/Hora
Date(s) - 02/12/2023
10.30 - 19.30

Localització
Escola Municipal de Mallorquí de Manacor

Categories

Organitza
Ajuntament de Manacor, Chess Mallorca, Club Scrabble Manacor, El Tauler, Federació Balear d'EscacsCopa Mallorca Chess Scrabble 2023

El dissabte 2 de desembre de 2023 es disputarà la Copa Mallorca Chess & Scrabble, una competició que combinarà els escacs amb l’Scrabble. Inscripcions i informació: 699 02 17 55.

La Copa tindrà lloc a l’Escola Municipal de Mallorquí de Manacor i serà organitzada pel Club Scrabble Manacor, la Federació Balear d’Escacs, Chess Mallorca, El Tauler i l’Ajuntament de Manacor.

Horari: 10:30 a 14:00 i 16:00 a 19:30 h.

El campionat es jugarà a 6 partides, està pensat per a 32 participants (amb opció a 64 si la cosa es desborda): 16 escaquistes i 16 escrablistes. Jugaràs un mínim tres partides de la teva disciplina. Als taulers senars es juga a ESCACS i als parells a SCRABBLE.

  • 0. Els jugadors d’escacs tenen el seu ELO reconegut per la Federació i els de Scrabble tenen l’ELO equivalent al seu Barruf reconegut per l’AJUSC.
  • 1. A la primera partida els jugadors d’escacs juguen a escacs contra jugadors d’escacs i els de scrabble a scrabble contra jugadors de scrabble.
  • 2. A la segona partida els jugadors d’escacs juguen a scrabble contra jugadors d’escacs i els jugadors de scrabble juguen a escacs contra jugadors de scrabble.
  • 3. El sorteig de la tercera i la quarta es faran junts. A la tercera i quarta partida tothom n’ha de jugar una de la seva disciplina contra un de l’altre grup i una de l’altra disciplina contra un de l’altre grup.
  • 4. Després de la tercera partida es farà un descans per dinar.
  • 5. A la cinquena partida els jugadors d’escacs juguen a escacs contra jugadors d’escacs i els de scrabble a scrabble contra jugadors de scrabble.
  • 6. La sisena i darrera partida serà l’única que l’aparellament es farà pel sistema suís pur. Amb una qüestió a tenir en compte: a qui li toqui un tauler senar jugarà a escacs i qui li toqui parell jugarà a scrabble.
  • 7. Partides a 30 minuts sense recuperació. Tant a scrabble com a escacs partida perduda per qui esgoti el temps.
Copa Mallorca Chess & Scrabble

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *