Loading Map....

Data/Hora
Date(s) - 12/01/2019
10.00 - 19.30

Localització
Biblioteca Pública Terra Baixa

Categories

Organitza
AJUSCLa 3a jornada de la 7a temporada de la LLISCA i la 1a partida de la 4a temporada de la DISCA es jugaran el dissabte 12 de gener del 2019, al Vendrell. De 10 a 14h del matí es jugaran les 3 partides corresponents a la 3a jornada de la LLISCA i a la tarda, de 16 a 19.30 hores, es jugarà la partida de la DISCA. Les inscripcions són independents, per tant es pot participar només a una de les activitats o a totes dues. Com que la jornada serà de matí i tarda també s’ha organitzat un dinar al restaurant L’Enxaneta (situat a la Plaça Vella), al formulari d’inscripció a la jornada hi ha tota la informació del dinar i es poden escollir els plats del menú. Els llocs on es faran la LLISCA, el dinar i la DISCA són diferents, però són tots tres molt propers.

En aquesta jornada de la LLISCA, que se celebrarà a la Biblioteca Pública Terra Baixa (carrer Major, 18, el Vendrell), es jugarà amb rellotges d’escacs programats a 25 minuts per jugador i el diccionari arbitral serà el DISC (que es basa en el DIEC)Els equips participants hauran de portar un joc complet: tauler, faristols i fitxes i, si és possible, un rellotge d’escacs.

Pel que fa a la partida de la DISCA, que es jugarà al carrer de la Muralla 21 del Vendrell, recordeu de portar el vostre propi joc i fer la reserva de la vostra plaça mitjançant el formulari d’inscripció, tenint en compte que el nombre de places es limita a 16 com a màxim. El preu d’inscripció de la DISCA és de 2€ per a socis de l’AJUSC i de 3€ per als no socis.

Us preguem que ompliu el formulari de confirmació d’assistència d’aquesta jornada, clicant a l’enllaç que hi ha després d’aquest paràgraf, abans de les 23.59 hores del dijous 10 de gener, per informar-nos si assistireu a la jornada, així com d’altres detalls que ens seran útils per a l’organització de la trobada. Si sou jugadors habituals d’aquestes competicions i NO podeu participar-hi, indiqueu-ho també al formulari, si us plau.

3a jornada de la LLISCA i 1a partida de la DISCA al Vendrell

2 thoughts on “3a jornada de la LLISCA i 1a partida de la DISCA al Vendrell

 • 31 de desembre de 2018 a les 11.06
  Enllaç permanent

  Només podré participar a les dues primeres partides.
  Tinc compromís a migdia, ja em sap greu…….

  Respondre
 • 9 de gener de 2019 a les 17.38
  Enllaç permanent

  No sé si arribaré a temps per la primera partida. Si a l’hora no hi sóc, compteu-me per la segona.

  Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *