Loading Map....

Data/Hora
Date(s) - 17/03/2018
10.00 - 19.00

Localització
AVV de Sant Ramon (C/ Tort)

Categories

Organitza
AJUSC, Club de Scrabble de Cerdanyola del VallèsLa quarta jornada de la 6a temporada de la LLISCA i la tercera partida de la 3a temporada de la DISCA es jugaran el dissabte 17 de març del 2018, al local de l’Associació de Veïns de Sant Ramon situat al carrer Tort número 17 de Cerdanyola del Vallès. La jornada està organitzada pel Club de Scrabble de Cerdanyola del Vallès.

Horaris:

  • De 10 a 14h es jugaran les 3 partides de la LLISCA.
  • De 14 a 15.30 hores es dinarà al Restaurant Grau.
  • A les 15.30 hores es començarà la partida de la DISCA.

Jornada de la LLISCA:

Es jugarà amb rellotges d’escacs programats a 25 minuts per jugador i el diccionari arbitral serà el DISC (que es basa en el DIEC)Els equips participants hauran de portar un joc complet: tauler, faristols i fitxes i, si és possible, un rellotge d’escacs.

Dinar:

Al Restaurant Grau ens faran un menú per 15€ que inclou primer i segon plat (entre unes tres alternatives, que sabrem i podrem escollir el mateix dissabte), postres i cafè. Confirmeu assistència al formulari.

Partida de la DISCA:

Recordeu de portar el vostre propi joc i fer la reserva de la vostra plaça mitjançant el formulari d’inscripció, tenint en compte que el nombre de places es limita a 16 com a màxim. El preu d’inscripció de la DISCA és de 2€ per a socis de l’AJUSC i de 3€ per als no socis.

Inscripció:

Les inscripcions són independents, per tant, es pot participar només a una de les activitats o a totes dues. Us preguem que ompliu el formulari de confirmació d’assistència d’aquesta jornada, clicant a l’enllaç que hi ha després d’aquest paràgraf, abans de les 23.59 hores del dijous 15 de març, per informar-nos si podreu participar a la jornada, així com d’altres detalls que ens seran útils per a l’organització de la trobada. Si sou jugadors habituals d’aquestes competicions i NO podeu participar-hi, indiqueu-ho també al formulari si us plau.

4a jornada de la LLISCA i 3a partida de la DISCA a Cerdanyola del Vallès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *