Loading Map....

Data/Hora
Date(s) - 20/01/2018
10.00 - 19.30

Localització
Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Categories

Organitza
AJUSC, Club de Scrabble Delta PratLa segona jornada de la 6a temporada de la LLISCA i la 2a partida de la 3a temporada de la DISCA es jugaran el dissabte 20 de gener del 2018, al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa que està situat al carrer de Dolores Ibárruri 45-47 del Prat de Llobregat. La jornada està organitzada per Scrabble Delta Prat.

De 10 a 14h del matí es jugaran les 3 partides corresponents a la 2a jornada de la LLISCA i a la tarda, de 16 a 19.30 hores, es jugarà la partida de la DISCA. Les inscripcions són independents, per tant es pot participar només a una de les activitats o a totes dues.

En aquesta jornada de la LLISCA, es jugarà amb rellotges d’escacs programats a 25 minuts per jugador i el diccionari arbitral serà el DISC (que es basa en el DIEC)Els equips participants hauran de portar un joc complet: tauler, faristols i fitxes i, si és possible, un rellotge d’escacs.

Pel que fa a la partida de la DISCA, recordeu de portar el vostre propi joc i fer la reserva de la vostra plaça mitjançant el formulari d’inscripció, tenint en compte que el nombre de places es limita a 16 com a màxim. El preu d’inscripció de la DISCA és de 2€ per a socis de l’AJUSC i de 3€ per als no socis.

Us preguem que ompliu el formulari de confirmació d’assistència d’aquesta jornada, abans de les 23.59 hores del dijous 18 de gener, per informar-nos si assistireu a la jornada, així com d’altres detalls que ens seran útils per a l’organització de la trobada.

2a jornada de la LLISCA i 2a partida de la DISCA al Prat de Llobregat

Un pensament en “2a jornada de la LLISCA i 2a partida de la DISCA al Prat de Llobregat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *