Loading Map....

Data/Hora
Date(s) - 26/10/2017
20.00 - 23.00

Localització
Ateneu Mulei

Categories

Organitza
AJUSC, Mots i Més a MolinsTenint en compte els fets del dilluns 16 i les convocatòries de mobilitzacions per avui, dimarts 17 d’octubre, des de l’AJUSC hem decidit ajornar la partida de la DISCA prevista aquest dimarts 17 a Molins de Rei pel proper dijous 26 d’octubre.


El dimarts 17 d’octubre El dijous 26 d’octubre de 20 a 23 hores es jugarà la 1a partida de la 3a temporada de la DISCA a l’Ateneu Mulei (C/ Ponent 15 de Molins de Rei), la partida està organitzada per Mots i Més a Molins, club de Scrabble. S’hi pot arribar amb ferrocarril, l’estació de RENFE és a 7 minuts. Al voltant de l’ateneu hi ha zona blava (gratuïta a partir de les 8 del vespre), també hi ha algunes zones d’aparcament gratuït relativament a prop (1 i 2). Per sopar podem demanar pizzes per compartir i al mateix ateneu ja hi ha begudes.

Recordeu de portar el vostre propi joc i fer la reserva de la vostra plaça mitjançant el formulari d’inscripció, tenint en compte que el nombre de places es limita a 16 com a màxim. Podeu consultar els jugadors inscrits a les partides. El preu d’inscripció és de 2€ per a socis de l’AJUSC i de 3€ per als no socis.

1a partida de la DISCA a Molins de Rei

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *