El dissabte 16 de març del 2013 a les 10.30 hores, tindrà lloc la segona jornada de la LLISCA al Casal de les Escodines que organitzarà el Club Scrabble Manresa. El Casal de les Escodines està situat al carrer de Sant Bartomeu núm. 50 de Manresa, s’hi pot arribar amb cotxe, però és difícil d’aparcar a la zona. Tindreu més opcions d’aparcar prop del carrer de la Divina Pastora i el carrer Dr. Llatjós. També s’hi pot arribar en transport públic, són a prop les estacions de Manresa de la línia R4 de Renfe i de Manresa-Viladordis de la línia Llobregat-Anoia d’FGC, ambdues estacions a uns 20 min., a peu i fent pujada, de les Escodines.

El diccionari arbitral que s’emprarà en aquesta jornada serà el DISC (Diccionari Informatitzat de l’Scrabble en Català), que al seu torn es basa en el Diccionari de la Llengua Catalana de l’Institut d’Estudis Catalans.

Recordem als equips participants que han de portar un tauler, dos faristols, i un joc de fitxes complet. I que a ser possible duguin també un rellotge d’escacs, també és vàlid un telèfon mòbil intel·ligent o una tauleta amb l’aplicació adient.

Equips confirmats:

Equip Jugador 1 Jugador 2 Suplent Rll
1 Les gates -Rosa Maria Cot -Magda Falcó -Joan Barceló No
2 Equip XL -Àlex Abad -Salvador Comelles
3 Llenega i Rovelló -Salvador Batlle -Assumpció Valls No
4 Artemisia -Albert Rodríguez -Isabel Bargalló -Mireia Llecha
5 Cueres -Karma Duch -Àngels Mercè
6 Bagencs -Muntsa Clotet -Eric Olmedo -Joan Montané
7 Parella de tres -Ramon Torres -Marc Ballús
8 Revolts -Xavier Albons -Antonio Caballero
9 Equip parico -Albert Rico -Lluís Parera
10 Xalarem -Anna Moreso -Eduard Borràs No
11 Fènix 5630 -Elvira Sesé -Helena Berlanga No
12 Teixint mots -Carles Cassanyes -Salut Arús No
13 De la Ceba -Eulàlia Llargués -M. Dolors Llargués No
14 On Bas amb enBàs? -Miquel Sesé -Salvador Alsius
15 Parella de fet -Antonio Arcas -Joan Capdevila No
16 Scrabble Delta Prat -Francesc Gelabert -Núria Casas
2a jornada de la LLISCA a Manresa
Etiquetat a:

2 thoughts on “2a jornada de la LLISCA a Manresa

  • 12 de març de 2013 a les 10.38
   Enllaç permanent

   Hola Karma, al text de l’article es recorda que cada equip ha de portar un tauler, dos faristols, i un joc de fitxes complet.

   Salutacions i fins dissabte!

   Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

Tanca