S’acosta el final de la 1a LLISCA i encara està tot per decidir, tot i que hi ha qui ho té més a tocar. La cloenda d’aquest modest projecte, que va ser fer una lliga itinerant, té com a principal objectiu el d’aplegar la totalitat dels equips inscrits i seguir amb els precedents de les seus anteriors.

Molins de Rei serà la seu final en la que hi haurà la proclamació de l’equip guanyador de la 1a LLISCA, així com altres premis menors. No obstant això, l’organització ja compta amb el guardó més preuat que es podria donar, que és l’èxit rotund d’una modalitat que tot just comença, però que ha de ser un dels referents en les competicions de Scrabble en català.

I en aquest sentit, degut a la pròpia naturalesa de la competició, que no és altra que la seva expansió arreu del territori catalanoparlant, emplacem a tots els jugadors participants i a possibles acompanyants a celebrar un dinar de germanor el mateix dia de la cloenda, durant el qual totes aquelles persones que estiguin interessades en esdevenir amfitriones de la propera LLISCA 2013/2014 tindran tota l’atenció i, tant de bo, esdevinguin futurs membres organitzadors.

Convocatòria de la 4a jornada de la LLISCA:

El proper dissabte 1 de juny a les 10 del matí, tindrà lloc la quarta jornada de la LLISCA a la Masia de Can Rabella, que es troba al carrer de la Riera de Vallvidrera de Molins de Rei, al mig de la muntanya. On gaudirem d’un deliciós menú (pica-pica II) per dinar.

El diccionari arbitral que s’emprarà en aquesta jornada serà el DISC (Diccionari Informatitzat de l’Scrabble en Català), que al seu torn es basa en el Diccionari de la Llengua Catalana de l’Institut d’Estudis Catalans.

Recordem als equips participants que han de portar un tauler, dos faristols, i un joc de fitxes complet. I que a ser possible duguin també un rellotge d’escacs, també és vàlid un telèfon mòbil intel·ligent o una tauleta amb l’aplicació adient.

Us preguem que confirmeu (o no) la vostra assistència en aquesta primera jornada (abans de les 23.59 hores del dimecres 29 de maig), així com d’altres detalls que ens seran útils per a l’organització de la trobada.

Equips confirmats:

[table sort=”desc,asc”] Nº,Equip,Jugador 1,Jugador 2,Suplent,Rll,Dinar
1,Llenega i Rovelló,-Salvador Batlle,-Assumpció Valls,,Sí,0
2,Parella de fet,-Antonio Arcas,-Pep Vinyals,,No,2
3,De la Ceba,-Eulàlia Llargués,-M. Dolors Llargués,,No,0
4,Revolts,-Xavier Albons,-Antonio Caballero,,Sí,6
5,Les gates,-Joan Barceló,-Magda Falcó,,No,0
6,Fènix 5630,-Elvira Sesé,-Helena Berlanga,-Anna Genís,No,3
7,On Bas amb enBàs?,-Miquel Sesé,-Gabriel Bas,,Sí,1
8,Parella de tres,-Marc Ballús,-Ester Casas,,Sí,0
9,Equip XL,-Àlex Abad,-Elisenda Cunill,,No,0
10,Artemisia,-Albert Rodríguez,-Isabel Bargalló,-Mireia Llecha,Sí,2
11,Bagencs,-Muntsa Clotet,-Eric Olmedo,,Sí,0
12,Scrabble Delta Prat,-Francesc Gelabert,-Manuel Granados,-Núria Casas,Sí,2
13,Equip parico,-Albert Rico,-Lluís Parera,,No,2
14,Cueres,-Karma Duch,-Àngels Mercè,,Sí,?
15,Xalarem,-Sergi Moreso,-Eduard Borràs,,No,3
16,Teixint mots,-Salut Arus,-Anna Rodrigo,,No,1
[/table]
4a jornada de la LLISCA a Molins de Rei
Etiquetat a:

Un pensament en “4a jornada de la LLISCA a Molins de Rei

  • 22 de maig de 2013 a les 11.27
    Enllaç permanent

    vull felicitar a la ment creativa de la LLisca,…… ha esdevingut un gran exit, penso que ha sigut un gran encert i jo he disfrutat molt…..força escarrassos

    Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *