Cloenda de la 1a LLISCA a Molins de ReiDissabte 1 de juny: Tal vegada sembla que per fi l’estiu ha arribat i el sol llueix amb bona cara a la jornada de cloenda de la LLISCA 2013, en la seva primera edició.

La masia de can Rabella, a Molins de Rei, ha estat l’escenari de la cloenda de la LLISCA 2013. Als seus masovers agraïm l’amabilitat rebuda i les concessions de la sala i de tot el material que ens ha ofert. Igualment els agraïm l’excel·lent dinar que ens ha servit als 25 comensals aplegats per celebrar aquest comiat . Ens tornarem a veure els faristols, senyors Rabella.

No ens podem estar d’agrair també a tots els equips la seva aportació, que no és altra que la de venir i jugar i que, malgrat les nombroses baixes, tots els equips han fet un gran esforç per trobar algun nou company de viatge. El resultat, ple a vessar a cadascuna de les 4 jornades. 16 equips, un mínim de 32 jugadors per jornada i un total de 46 participants diferents en el total de les 4 seus escollides per aquesta petita LLISCA que progressa adequadament.

També, i en el tema dels agraïments, una salutació molt especial per a les sisters Isabel i Montse Bargalló, que han treballat molt dur per aconseguir aquests premis tan especials i tan novedosos. I, finalment, un moltes gràcies a la Marta Rovira que ens ha delectat amb uns punts de llibre molt especials per a tots els participants. Marta, t’esperem formant un bon equip per la temporada vinent.

Pel que fa al tema estrictament competitiu, hi va haver sorpresa i de les grosses. L’Equip XL i l’equip On Bas amb en Bas?, semblava que s’ho jugaven tot a la darrera jornada. Pel darrere apuntaven bones maneres l’equip Bagencs, l’Equip Parico i l’equip Parella de fet. Els XL, amb la baixa sensible i notòria del Salvador Comelles (campió a nivell individual de la LLISCA 2013) i els On Bas? mirant més el melic dels XL que el propi, van veure com la Parella de Fet (a Molins amb un reserva de luxe) van fer un ple, i amb 6 punts de 6 possibles, van acabar emportant-se aquest primer campionat per mig punt de diferència. La nostra més sincera enhorabona a l’Antonio Arcas, el Joan Capdevila i el Pep Vinyals. Cal destacar també la bona actuació de l’Assumpció Valls, també imbatuda amb un 6 de 6 i que es queda en segona posició a nivell individual per darrere del Salvador Comelles (9 de 9).

Si mirem la classificació capgirada, ens alegrem de l’únic punt que finalment va poder aconseguir el darrer classificat, l’equip Xalarem i que tant de bo ho seguim fent la propera temporada.

Ja treballem en la temporada vinent i esperem poder ampliar el nombre de participants i, sobretot, de seus organitzadores. La idea és poder doblar el nombre de seus (fins a 8) i si pot ser, també de participants (no sé pas on els posarem). Potser caldrà llogar el Palau Sant Jordi, però ens en sortirem i si no, temps era temps.

I no me’n vull oblidar dels meus companys de viatge en aquesta cursa. Una salutació molt especial a l’Albert Rodríguez, al Francesc Gelabert i al Joan Montané (en ordre alfabètic segons el nom de pila) pel seu gran esforç i per la bona entesa que he mantingut amb ells al llarg d’aquests primers 6 mesos de competició. Ells han treballat molt més que jo, us ho asseguro i per això es mereixen aquest sincer i mut aplaudiment (clap, clap, clap…)

Bon estiu a tots i aneu esmolant els faristols, que la LLISCA busca noves seus.

Lliscant per la masia
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *