El proper dissabte 11 d’octubre, de 10 a 13.30 h, tindrà lloc la jornada inaugural de la 3a edició de la Lliga Itinerant de Scrabble en Català a Barcelona, al Bar Speed 58 que està situat al carrer Torrent de les Flors 43. Per arribar-hi es pot fer amb la Línia 3 del metro (estació de Fontana), amb la Línia 4 del metro (estació de Joanic) o a la parada de Gràcia dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. També és possible arribar-hi amb cotxe, hi ha zones de càrrega i descàrrega lliures d’aparcament els dissabtes, i es pot buscar aparcament per carrers com Pi i Margall o Encarnació, a carrers de l’Eixample com Bailèn, Pare Claret o Còrsega o bé anar als pàrquings de la Plaça Joanic o el del carrer Bruniquer, 35 (cantonada Torrent de les Flors).

El diccionari arbitral que s’emprarà en aquesta jornada serà el DISC (Diccionari Informatitzat de l’Scrabble en Català), que al seu torn es basa en el Diccionari de la Llengua Catalana de l’Institut d’Estudis Catalans.

En aquesta jornada, es jugarà amb rellotges temporitzadors programats a 2 minuts per tirada, i els equips participants no hauran de portar cap material, ni jocs ni rellotge.

Us preguem que ompliu el formulari que hi ha a continuació (abans de les 23.59 hores del dijous 9 d’octubre), per confirmar (o no) la vostra assistència a la primera jornada, així com d’altres detalls que ens seran útils per a l’organització de la trobada.

Recordeu que l’ordre dels jugadors de cada equip pot variar a cada jornada.

Si encara no heu inscrit el vostre equip a la 3a edició de la LLISCA feu-ho també en aquest altre formulari.

Formulari de confirmació d’assistència:

  Correu-e

  Quin és el vostre equip?

  Assistireu a la jornada?

  No

  Quins jugadors/es hi participaran?

  Jugador/a 1:

  Jugador/a 2:

  Jugador/a 3:

  Equips confirmats:

  Equip Jugador 1 Jugador 2 Jugador 3
  1 Carpe Diem Karma Duch Marga Colillas
  2 Artemisia Albert Rodríguez Marta Rovira
  3 Equip XL Salvador Comelles Àlex Abad
  4 Fènix Elvira Sesé Helena Berlanga
  5 Micacos  Maria Lluïsa Penelas  Joan Barceló
  6 Parella de fet  Antonio Arcas  Pep Vinyals  Joan Capdevila
  7 Ilíada Albert Rico Carme Puig
  8  Enllaçats per la Llengua  Carles Cassanyes  Eulàlia Llargués
  9  3 de lletres  Marc Ballús  Javier Larrañaga
  10  On Bas amb en Bas  Miquel Sesé  Salvador Alsius
  11 Revolt Tim  Xavier Albons  Isaac Asensio
  12  Les Gates  Rosa Maria Cot  Magda Falcó
  13  Llenega i Rovelló  Joan Andreu  Maria Ribes
  14 Els Tres Motsqueters Eric Olmedo Ester Casas

  Equips que no assistiran a la jornada: Atots i Delta Prat.

  1a jornada de la 3a LLISCA a Barcelona
  Etiquetat a:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

  La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

  Tanca