I arrenca la tercera temporada de la LLISCA, amb algunes baixes però també amb algunes cares noves. Es mantenen 16 equips com a la primera temporada (l’any passat vam ser 17).

La jornada inaugural s’ha fet a Barcelona, concretament al cor de Gràcia. Dos dels equips no han pogut assistir a aquesta primera jornada i per tant, l’enfrontament ha estat entre 14 equips.

Els primers líders després de la primera jornada són els XL, amb un 5 de 6 de victòries i amb un estelar Àlex Abad que és, al mateix temps, el primer líder a nivell individual. L’altra gran sorpresa de la jornada, també amb un ple de victòries (3 de 3) és l’Eulàlia Llargués que, enllaçada per la llengua del Carles Cassanyes (em va guanyar d’un punt (quina ràbia), es col•loquen en la segona posició per equips empatats a percentatge amb els primers.

Els segueixen a curta distància (amb un 4 de 6) els equips On Bas amb en Bas, Ilíada i Micacos. Una mica més avall, i amb un 50% de victòries (3 de 6), trobem Artemisia, Revolt Tim, 3 de Lletres i els 3 Motsqueters. Seguidament, amb 2 de 6 hi trobem Carpe Diem, Parella de fet, Les gates i Fènix. I de moment, però només de moment, no ha estrenat el seu caseller de victòries ni la Llenega ni el Rovelló.

Han estat 3 partides en un assolellat dissabte, tot i que castigats a jugar en la foscor del bar de la Penya Barcelonista Speed 58. Moltes gràcies al seu mestre de cerimònies, en Jaume, que ens ha cedit l’espai del seu local i tot això gratis, eh? Sí, sí, gratis. No ens ha costat ni un euro, tu.

La propera cita l’encomanem a l’incansable Joan Barceló i a la seva ciutat, Badalona. Serà el dissabte 8 de novembre (qui sap què farem cadascun de nosaltres l’endemà) i esperem que l’organització estigui a la mateixa alçada que l’any passat. Moltes gràcies Joan.

I per acabar, només comentar un parell de novetats de la LLISCA. Aquestes novetats provenen de la inquietud de mirar que no quedi ningú sense jugar, ni quan siguem un nombre d’equips senars ni quan una persona que no vol compromisos ni té parella de joc, pugui fer-ho sense problemes.

Per aquest motiu, s’ha creat la figura del jugador comodí (en aquests moments n’hi ha 3 i em sembla que ja podeu inscriure (si no ho ha fet ella mateixa), a la Montse Hergueta. M’ho va comentar de viva veu.

El jugador comodí està a disposició de qualsevol equip que pugui quedar coix per la baixa puntual d’un dels seus membres en una jornada determinada i precisi dels seus serveis. L’equip pot contactar llavors amb l’organització o amb el jugador comodí i formar un pseudoequip que podrà jugar tota aquella jornada de la LLISCA, però només comptabilitzant els seus punts de partida a nivell individual, mai a nivell d’equip.

Gràcies a tots els jugadors per la vostra participació i, sobretot, gràcies als organitzadors i/o col·laboradors (i ja en són un bon grapat) per la molta feina que feu (molta més que jo, això segur).

Classificació al final de la 1a jornada:

[iframe src=”https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0Auvux3WwdGspdGFFR3Vmb2tSSGJnUXJRSmUtTWVsMEE&single=true&gid=7&range=O23%3AZ40&output=html&widget=false” width=”100%” height=”350″] [iframe src=”https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0Auvux3WwdGspdGFFR3Vmb2tSSGJnUXJRSmUtTWVsMEE&single=true&gid=6&range=O67%3AZ115&output=html&widget=false” width=”100%” height=”840″]
Sant Tornem-hi. Comença la tercera temporada
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *