2015-01-17 13.04.06El passat 17 de gener va tenir lloc la 3a jornada de la LLISCA, celebrada al CC Sant Jordi – Ribera Baixa del Prat de Llobregat i organitzada per Scrabble Delta Prat, de la que en podem destacar el relleu en la primera posició, que passa a estar ocupada per l’equip dels Tres Motsqueters en detriment de l’Ilíada que es manté en segona posició. El podi queda completat per l’Equip XL, que manté la tercera posició des de la passada jornada. Seguint en la classificació per equips, són molt remarcables també els ascensos de, ni més ni menys que, 5 posicions dels equips Fènix i 3 de lletres, que passen a ocupar el 5è i 6è lloc de la classificació. I en la part negativa destaca el gran descens, de 7 llocs, de l’equip Artemísia, que passa a l’onzena posició. Pel que fa a la resta d’equips, o bé es mantenen en la mateixa posició, o tot just en guanyen o perden només una o dues.

En la classificació individual destaquen espectacularment els ascensos de la Balbina Brescó, l’Eric Olmedo i en Joan Montané (tots de l’equip dels Tres Motsqueters) que tenen uns percentatges de victòries del 100%, la Balbina, i del 80%, l’Eric i en Joan, apropiant-se del podi tots ells, però seguits de molt a prop pel Lluís Parera que ostenta la quarta posició, també amb un 80% de victòries. Tots quatre acumulen ascensos d’entre 21 i 29 posicions respecte la passada jornada. Tant en aquesta jornada com (sobretot) en l’anterior, veiem grans ascensos i descensos, la majoria dels quals vénen condicionats pel topall mínim del 50% de partides que s’han d’haver jugat per tal de poder optar als premis, i veure la classificació real de cadascú en funció del seu percentatge de victòries. Així doncs la majoria d’aquests ascensos i descensos han estat relacionats amb l’assoliment o la pèrdua d’aquest 50% de participació d’alguns jugadors. Confiem que en les properes jornades s’aniran consolidant aquests percentatges de partides jugades i les variacions individuals seran més moderades.

Pel que fa als mots valuosos, a la jornada del Prat es van col·locar 4 mots dalt de tot de la llista. El mèrit va ser del Salvador Comelles amb un APORTÀS de 108 punts, l’Helena Berlanga amb un DEIXARÉ de 112, en Pep Vinyals amb un DRIBLARÉ de 122, i coronant els 100 mots més valuosos hi tenim la Magda Falcó amb un APILAREN de 149 punts! Així doncs ens trobem que, a partir d’ara, per entrar a la llista dels cent mots més valuosos caldrà superar els 78 punts, i pràcticament cal assegurar la centenària per entrar al TOP10!

Com a novetat, hem incorporat les classificacions parcials de cada jornada per tal de poder observar la progressió de cada equip i jugador. Les podeu veure a les cròniques de cada jornada de l’actual temporada de la LLISCA.

Classificacions al final de la 3a jornada:

[iframe src=”https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0Auvux3WwdGspdGFFR3Vmb2tSSGJnUXJRSmUtTWVsMEE&single=true&gid=7&range=N67%3AZ84&output=html&widget=false” width=”100%” height=”330″] [iframe src=”https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0Auvux3WwdGspdGFFR3Vmb2tSSGJnUXJRSmUtTWVsMEE&single=true&gid=6&range=N199%3AZ247&output=html&widget=false” width=”100%” height=”840″]

Imatges de la jornada:

El Prat acull la LLISCA
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *