El proper dissabte 17 de gener, de 10 a 14 h, tindrà lloc la 3a jornada d’aquesta temporada de la LLISCA, organitzada pel club Scrabble Delta Prat al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa (carrer de Dolores Ibárruri n. 45) del Prat de Llobregat.

El diccionari arbitral que s’emprarà en aquesta jornada serà el DISC (Diccionari Informatitzat de l’Scrabble en Català), que al seu torn es basa en el Diccionari de la Llengua Catalana de l’Institut d’Estudis Catalans.

En aquesta jornada, es jugarà amb rellotges d’escacs programats a 25 minuts per jugador, els equips participants hauran de portar un joc complet: tauler, faristols i fitxes i, si és possible, un rellotge d’escacs.

Us preguem que ompliu el formulari que hi ha a continuació (abans de les 23.59 hores del dijous 15 de gener), per confirmar (o no) la vostra assistència a la segona jornada, així com d’altres detalls que ens seran útils per a l’organització de la trobada. Recordeu que l’ordre dels jugadors de cada equip pot variar a cada jornada.

Jugadors comodins i equips demandants: Novetat!

  • Jugador comodí: Si sou un jugador comodí amb disponibilitat per aquesta jornada, confirmeu la vostra assistència indicant “Jugador comodí” com a nom d’equip i el vostre nom i cognom com a jugador 1.
  • Equips demandants de comodí: Si el vostre equip no te els dos jugadors mínims per participar en aquesta jornada, podeu fer la confirmació d’assistència indicant “comodí” com un dels vostres jugadors inscrits.
  • Assignació: Els jugadors comodí confirmats s’assignaran als equips demandants per ordre d’inscripció d’ambdós, tenint en compte que un jugador comodí no pot jugar més d’una vegada amb el mateix equip. Mentre els equips demandants no tinguin un comodí assignat restaran com a pendents de confirmació per jugar en aquesta jornada.
  • Equips amb nous jugadors comodins: Si heu trobat un nou jugador comodí disposat a jugar amb vosaltres en aquesta jornada, podeu inscriure directament el vostre equip, indicant el nom del nou jugador comodí com un dels jugadors del vostre equip acompanyat de la paraula “comodí”. També cal que el nou jugador comodí s’inscrigui com a jugador comodí de la LLISCA en aquest formulari.

Equips confirmats:

Equip Jugador 1 Jugador 2 Jugador 3 R
1  Equip XL  Salvador Comelles Àlex Abad No
2  Les gates  Rosa Maria Cot  Magda Falcó No
3  Carpe Diem  Karma Duch  Marga Colillas
4  Ilíada  Albert Rico  Lluís Parera Han Solo
5  Enllaçats per la Llengua  Carles Cassanyes  Eulàlia Llargués No
6  Revolt Tim  Xavier Albons  Isaac Asensio  Antonio Caballero
7  Atots  Manuel Granados  Dolors Lladós  María Verdura
8  3 de lletres  Marc Ballús  Javier Larrañaga  Muntsa Clotet
9  Artemisia  Albert Rodríguez  Marta Rovira
10  Fènix  Elvira Sesé  Helena Berlanga No
11  Els Tres Motsqueters  Eric Olmedo  Joan Montané  Balbina Brescó
12  Micacos  Maria Lluïsa Penelas  Joan Barceló
13  Parella de fet  Antonio Arcas  Joan Capdevila  Pep Vinyals  Sí
14  On Bas amb en Bas  Salvador Alsius  Gabriel Bas No
15 Delta Prat Francesc Gelabert Enric Gelabert
16  Llenega i Rovelló  Joan Andreu Laia Codina* No

* Jugador comodí

3a jornada de la 3a LLISCA al Prat de Llobregat
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

Tanca