El proper dissabte 17 de gener, de 10 a 14 h, tindrà lloc la 3a jornada d’aquesta temporada de la LLISCA, organitzada pel club Scrabble Delta Prat al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa (carrer de Dolores Ibárruri n. 45) del Prat de Llobregat.

El diccionari arbitral que s’emprarà en aquesta jornada serà el DISC (Diccionari Informatitzat de l’Scrabble en Català), que al seu torn es basa en el Diccionari de la Llengua Catalana de l’Institut d’Estudis Catalans.

En aquesta jornada, es jugarà amb rellotges d’escacs programats a 25 minuts per jugador, els equips participants hauran de portar un joc complet: tauler, faristols i fitxes i, si és possible, un rellotge d’escacs.

Us preguem que ompliu el formulari que hi ha a continuació (abans de les 23.59 hores del dijous 15 de gener), per confirmar (o no) la vostra assistència a la segona jornada, així com d’altres detalls que ens seran útils per a l’organització de la trobada. Recordeu que l’ordre dels jugadors de cada equip pot variar a cada jornada.

Jugadors comodins i equips demandants: Novetat!

  • Jugador comodí: Si sou un jugador comodí amb disponibilitat per aquesta jornada, confirmeu la vostra assistència indicant “Jugador comodí” com a nom d’equip i el vostre nom i cognom com a jugador 1.
  • Equips demandants de comodí: Si el vostre equip no te els dos jugadors mínims per participar en aquesta jornada, podeu fer la confirmació d’assistència indicant “comodí” com un dels vostres jugadors inscrits.
  • Assignació: Els jugadors comodí confirmats s’assignaran als equips demandants per ordre d’inscripció d’ambdós, tenint en compte que un jugador comodí no pot jugar més d’una vegada amb el mateix equip. Mentre els equips demandants no tinguin un comodí assignat restaran com a pendents de confirmació per jugar en aquesta jornada.
  • Equips amb nous jugadors comodins: Si heu trobat un nou jugador comodí disposat a jugar amb vosaltres en aquesta jornada, podeu inscriure directament el vostre equip, indicant el nom del nou jugador comodí com un dels jugadors del vostre equip acompanyat de la paraula “comodí”. També cal que el nou jugador comodí s’inscrigui com a jugador comodí de la LLISCA en aquest formulari.

Equips confirmats:

[table sort=”desc,asc”] Nº, Equip, Jugador 1, Jugador 2, Jugador 3, R

1, Equip XL, Salvador Comelles, “Àlex Abad”, , No

2, Les gates, Rosa Maria Cot, Magda Falcó, , No

3, Carpe Diem, Karma Duch, Marga Colillas, , Sí

4, Ilíada, Albert Rico, Lluís Parera, Han Solo, Sí

5, Enllaçats per la Llengua, Carles Cassanyes, Eulàlia Llargués,, No

6, Revolt Tim, Xavier Albons, Isaac Asensio, Antonio Caballero, Sí

7, Atots, Manuel Granados, Dolors Lladós, María Verdura, Sí

8, 3 de lletres, Marc Ballús, Javier Larrañaga, Muntsa Clotet, Sí

9, Artemisia, Albert Rodríguez, Marta Rovira,, Sí

10, Fènix, Elvira Sesé, Helena Berlanga,, No

11, Els Tres Motsqueters, Eric Olmedo, Joan Montané, Balbina Brescó, Sí

12, Micacos, Maria Lluïsa Penelas, Joan Barceló,, Sí

13, Parella de fet, Antonio Arcas, Joan Capdevila, Pep Vinyals, Sí

14, On Bas amb en Bas, Salvador Alsius, Gabriel Bas,, No

15, Delta Prat, Francesc Gelabert, Enric Gelabert,, Sí

16, Llenega i Rovelló, Joan Andreu, Laia Codina*,, No

[/table]

* Jugador comodí

3a jornada de la 3a LLISCA al Prat de Llobregat
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *