El proper dissabte 7 de març, a les 9.30 h, tindrà lloc la 5a jornada d’aquesta temporada de la LLISCA, organitzada pel Club Scrabble Manresa al Cafè del Taller (C/ Sobrerroca, 14 de Manresa), al barri antic, prop de l’estació de RENFE. Tingueu en compte que l’accés en cotxe al barri és restringit als veïns, així doncs, descarteu aparcar-hi prop, teniu aparcaments de pagament propers o, una mica més lluny, zones de lliure aparcament.

El diccionari arbitral que s’emprarà en aquesta jornada serà el DISC (Diccionari Informatitzat de l’Scrabble en Català), que al seu torn es basa en el Diccionari de la Llengua Catalana de l’Institut d’Estudis Catalans. I es jugarà amb rellotges d’escacs programats a 25 minuts per jugador, els equips participants hauran de portar un joc complet: tauler, faristols i fitxes i, si és possible, un rellotge d’escacs.

Us preguem que ompliu el formulari que hi ha a continuació (abans de les 23.59 hores del dijous 5 de març), per confirmar (o no) la vostra assistència en aquesta jornada, així com d’altres detalls que ens seran útils per a l’organització de la trobada. Recordeu que l’ordre dels jugadors de cada equip pot variar a cada jornada.

Jugadors comodins i equips demandants:

  • Jugador comodí: Si sou un jugador comodí amb disponibilitat per aquesta jornada, confirmeu la vostra assistència indicant “Jugador comodí” com a nom d’equip i el vostre nom i cognom com a jugador 1.
  • Equips demandants de comodí: Si el vostre equip no te els dos jugadors mínims per participar en aquesta jornada, podeu fer la confirmació d’assistència indicant “comodí” com un dels vostres jugadors inscrits.
  • Assignació: Els jugadors comodí confirmats s’assignaran als equips demandants per ordre d’inscripció d’ambdós, tenint en compte que un jugador comodí no pot jugar més d’una jornada amb el mateix equip. Mentre els equips demandants no tinguin un comodí assignat restaran com a pendents de confirmació per jugar en aquesta jornada.
  • Equips amb nous jugadors comodins: Si heu trobat un nou jugador comodí disposat a jugar amb vosaltres en aquesta jornada, podeu inscriure directament el vostre equip, indicant el nom del nou jugador comodí com un dels jugadors del vostre equip acompanyat de la paraula “comodí”. També cal que el nou jugador comodí s’inscrigui com a jugador comodí de la LLISCA en aquest formulari.

Equips confirmats:

[table sort=”desc,asc”]

N, Equip, Jugador 1, Jugador 2, Jugador 3, R

1, Artemisia, Albert Rodriguez, Marta Rovira,, Sí

2, Carpe Diem, Karma Duch, Jaume Serra *,,Sí

3, Llenega i Rovelló, Joan Andreu, Salvador Batlle, Maria Ribes, Sí

4, Enllaçats per la Llengua, Carles Cassanyes, Eulàlia Llargués,, No

5, Fènix, Elvira Sesé, Helena Berlanga,, No

6, Les gates, Magda Falcó, Jordi Marzá *,, No

7, Ilíada, Albert Rico, Lluís Parera, Hari Seldon, Sí

8, 3 de lletres, Muntsa Clotet, Marc Ballús, Javier Larrañaga, Sí

9, Equip XL, “Àlex Abad”, Salvador Comelles,, No

10, Delta Prat, Francesc Gelabert, Anna Rodrigo,, Sí

11, Micacos, Maria Lluïsa Penelas, Joan Barceló,, Sí

12, Revolt Tim, Xavier Albons, Antonio Caballero,, Sí

13, Els Tres Motsqueters, Eric Olmedo, Balbina Brescó,, Sí

14, On Bas amb en Bas, Miquel Sesé, Salvador Alsius,, Sí

[/table]

* Assignació de comodins: L’equip “Carpe diem” ha aportat en Jaume Serra com a nou comodí i per tant en Jordi Marzá ha estat assignat a l’equip de “Les gates”, que era el darrer equip que restava com a demandant de comodí.

Equips que no hi assistiran: Atots i Parella de fet.

5a jornada de la 3a LLISCA a Manresa
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *