El proper dissabte 7 de març, a les 9.30 h, tindrà lloc la 5a jornada d’aquesta temporada de la LLISCA, organitzada pel Club Scrabble Manresa al Cafè del Taller (C/ Sobrerroca, 14 de Manresa), al barri antic, prop de l’estació de RENFE. Tingueu en compte que l’accés en cotxe al barri és restringit als veïns, així doncs, descarteu aparcar-hi prop, teniu aparcaments de pagament propers o, una mica més lluny, zones de lliure aparcament.

El diccionari arbitral que s’emprarà en aquesta jornada serà el DISC (Diccionari Informatitzat de l’Scrabble en Català), que al seu torn es basa en el Diccionari de la Llengua Catalana de l’Institut d’Estudis Catalans. I es jugarà amb rellotges d’escacs programats a 25 minuts per jugador, els equips participants hauran de portar un joc complet: tauler, faristols i fitxes i, si és possible, un rellotge d’escacs.

Us preguem que ompliu el formulari que hi ha a continuació (abans de les 23.59 hores del dijous 5 de març), per confirmar (o no) la vostra assistència en aquesta jornada, així com d’altres detalls que ens seran útils per a l’organització de la trobada. Recordeu que l’ordre dels jugadors de cada equip pot variar a cada jornada.

Jugadors comodins i equips demandants:

  • Jugador comodí: Si sou un jugador comodí amb disponibilitat per aquesta jornada, confirmeu la vostra assistència indicant “Jugador comodí” com a nom d’equip i el vostre nom i cognom com a jugador 1.
  • Equips demandants de comodí: Si el vostre equip no te els dos jugadors mínims per participar en aquesta jornada, podeu fer la confirmació d’assistència indicant “comodí” com un dels vostres jugadors inscrits.
  • Assignació: Els jugadors comodí confirmats s’assignaran als equips demandants per ordre d’inscripció d’ambdós, tenint en compte que un jugador comodí no pot jugar més d’una jornada amb el mateix equip. Mentre els equips demandants no tinguin un comodí assignat restaran com a pendents de confirmació per jugar en aquesta jornada.
  • Equips amb nous jugadors comodins: Si heu trobat un nou jugador comodí disposat a jugar amb vosaltres en aquesta jornada, podeu inscriure directament el vostre equip, indicant el nom del nou jugador comodí com un dels jugadors del vostre equip acompanyat de la paraula “comodí”. També cal que el nou jugador comodí s’inscrigui com a jugador comodí de la LLISCA en aquest formulari.

Equips confirmats:

N Equip Jugador 1 Jugador 2 Jugador 3 R
1  Artemisia  Albert Rodriguez  Marta Rovira
2 Carpe Diem  Karma Duch  Jaume Serra *
3  Llenega i Rovelló  Joan Andreu  Salvador Batlle  Maria Ribes
4  Enllaçats per la Llengua  Carles Cassanyes  Eulàlia Llargués No
5  Fènix  Elvira Sesé  Helena Berlanga No
6  Les gates  Magda Falcó  Jordi Marzá * No
7  Ilíada  Albert Rico  Lluís Parera  Hari Seldon
8  3 de lletres  Muntsa Clotet  Marc Ballús  Javier Larrañaga
9  Equip XL Àlex Abad  Salvador Comelles No
10  Delta Prat  Francesc Gelabert  Anna Rodrigo
11  Micacos  Maria Lluïsa Penelas  Joan Barceló
12  Revolt Tim  Xavier Albons  Antonio Caballero
13  Els Tres Motsqueters  Eric Olmedo  Balbina Brescó
14  On Bas amb en Bas  Miquel Sesé  Salvador Alsius

* Assignació de comodins: L’equip “Carpe diem” ha aportat en Jaume Serra com a nou comodí i per tant en Jordi Marzá ha estat assignat a l’equip de “Les gates”, que era el darrer equip que restava com a demandant de comodí.

Equips que no hi assistiran: Atots i Parella de fet.

5a jornada de la 3a LLISCA a Manresa
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

Tanca