LLISCA Sant CugatEl passat dissabte 21 de febrer va tenir lloc la 4a jornada de la LLISCA a la Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès, organitzada per l’Associació de Scrabble de Sant Cugat del Vallès, esdevenint seu de la LLISCA per primera vegada. Hi va haver una participació de 14 equips, dos dels quals van ser equips fantasma. Aquesta nova figura va ser introduïda en aquesta jornada, permetent crear equips temporals entre jugadors desaparellats i jugadors lliures de la resta d’equips assistents, per tal de propiciar que tothom pugui jugar.

En l’apartat d’equips la variació més destacada és l’ascens de 5 posicions dels Enllaçats per la llengua, que passen a ocupar el tercer lloc de la classificació. A la classificació individual es renova completament el podi que passa a estar encapçalat pel Lluís Parera, seguit de la Marta Rovira i en Carles Cassanyes. Els jugadors que tenen les variacions més importants són en Gabriel Bas que puja 10 llocs fins la 5a posició, i els ascensos de 7 posicions del Francesc Gelabert i l’Anna Rodrigo, integrants de l’equip Delta Prat, que ocupen la 15a i 29a posició respectivament. També destaquen les entrades de la Montse Hergueta i del Salvador Batlle, que van guanyar totes les seves partides, però que ocupen les posicions 32 i 33 perquè no arriben al 50% de participació mínima, tot i que si mantenen la seva assistència en les properes jornades, de ben segur que podran optar a ocupar la part alta de la classificació.

Pel que fa als mots valuosos podem destacar els 4 mots de 100 punts o més que es van fer a Sant Cugat, amb uns TERRENYS de 100 punts de l’Eric Olmedo, el MUNYIREN de 102 de l’Helena Berlanga, l’EXONERA de 135 de la Rosa Maria Cot i un meritós HIVERNES de 185 punts també de l’Eric, que passa a ser el mot més valuós fins el moment.

Podeu veure fotografies de la jornada al facebook de l’Associació de Scrabble de Sant Cugat.

Classificacions al final de la 4a jornada:

[iframe src=”https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0Auvux3WwdGspdGFFR3Vmb2tSSGJnUXJRSmUtTWVsMEE&single=true&gid=7&range=N89%3AZ106&output=html&widget=false” width=”100%” height=”330″] [iframe src=”https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0Auvux3WwdGspdGFFR3Vmb2tSSGJnUXJRSmUtTWVsMEE&single=true&gid=6&range=N265%3AZ315&output=html&widget=false” width=”100%” height=”870″]
Sant Cugat acull la LLISCA per primera vegada!
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *