Darrer cap de setmana de juny i darrera cita de la Lliga Itinerant de Scrabble en Català. Molins de Rei, com va sent tradició, es vesteix de festa per acollir la jornada de cloenda d’aquesta  competició que tanta acceptació ha tingut. La masia Can Rabella torna a ser l’escenari de l’esdeveniment i, com sempre, amb un tracte exquisit que va des de la cessió de l’espai fins a la magnífica atenció de tot el seu personal, amb la Cristina al capdavant. Abans, la LLISCA ha passat per Barcelona, Badalona, el Prat, Sant Cugat, Manresa, Sabadell i Matadepera.

CARTELL-3a-LLISCA

Mentre els jugadors van arribant, l’organització van perfilant la sala amb els darrers preparatius; res no pot fallar. Hi ha un regust de final que es nota en els ànims dels jugadors. Quan una cosa rutlla i agrada, sempre fa una certa peneta que s’acabi, tot i que també s’experimenta la vessant contrària, aquella en què ja hi ha ganes de cloure perquè l’estiu ens ha de portar altres activitats més relacionades amb un altre tipus d’oci.

Sigui com sigui, la primera ronda és a tocar i tots els jugadors ja estan disposats a batre’s entre taulers, sempre d’una forma cordial i amistosa, com no pot ser d’una altra manera. Més tard, en el dinar de germanor, un dels jugadors va dir que per a ell la LLISCA és més com una competició de costellada. En canvi, un altre jugador contemplava amb molt més valor el fet del guanyador perquè es deu a una competició regular i perllongada en el temps. Com a organització ens complau molt haver estat capaços d’aglutinar parers tan diversos perquè demostren que amb imaginació, compromís, col·laboració i empatia es poden arribar a fer delícies com la LLISCA. Sí, per nosaltres és com una llaminadura que es va assaborint a mesura que la vas fent durar a l’interior de la boca.

Benvinguda de la LLISCA!
Benvinguda de la LLISCA!
A vista d'ocell, gairebé!
A vista d’ocell, gairebé!
Una sala amb un caliu especial.
Una sala amb un caliu especial.

La segona ronda es fa esperar una mica perquè ara els resultats s’han d’introduir al moment, no es poden deixar els deures per casa, com a cadascuna de les jornades anteriors. Tot i així, la bona programació fa que el temps no s’allargui massa i tot d’una ja tornem a estar entaulats. Una de les bones coses que té celebrar una jornada de Scrabble a Can Rabella es fa notar en la taula del Miquel i de l’Albert. Tot un luxe!

Lo porró presideix la taula.
Lo porró presideix la taula.

Tercera i darrera ronda, la definitiva. Molts dels premis comencen a estar ja més que definits, però encara hi ha opcions de canviar alguns guardons i, per tant, cal estar atents a tot el que passa en cada partida, en cada jugada, en cada decisió que pren un i altre jugador.

Algunes imatges sobre la jornada, mentre fem el recompte:

IMGP0256

IMGP0260

IMGP0261

IMGP0264

 

Si us plau, deixeu fer! Heu de sortir del voltant que hi ha premis que s'estan decidint...
Si us plau, deixeu fer! Heu de sortir del voltant que hi ha premis que s’estan decidint…
Distensió i xerrameca tot esperant...
Distensió i xerrameca tot esperant…

Fi de la competició. I mentre l’organització està comprovant que els números surtin bé i cada guanyador sigui el veritable mereixedor del premi, deixeu-nos que us parlem dels premis. A Molins tenim la gran sort de comptar amb les germanes Isabel i Montse Bargalló. Elles són les elaboradores dels premis de la LLISCA d’aquest any dels quals estem molt orgullosos perquè representen l’aposta pel treball artesanal i local, sense restar-li qualitat, al contrari, dotant la competició d’un altre valor que la complementa. Sembla que els números encara no estan del tot, però quasi bé. Així que també tenim temps de parlar de les galetes de la LLISCA que l’Isaac va repartint per a tots els jugadors que han passat enguany per la tercera edició de la competició, més d’una cinquantena. És molt grat per part dels assistents acabar la competició amb un detallet que entronca fidelment a la part dolça que té aquesta competició. Nyam!

IMGP0263

I ara sí! Tot definit! Anem a veure qui són els guanyadors i guardonats de la tercera edició de la LLISCA. Lliura els premis en Miquel Sesé:

  • MILLOR EQUIP: ELS TRES MOTSQUETERS, formats per l’Eric Olmedo, el Joan Montané i la Balbina Brescó, els quals han assolit 26 victòries de 36 partides, un 72% de victòries.
Equip guanyador: Els Tres Motsqueters
Equip guanyador: Els Tres Motsqueters
  • MILLOR JUGADOR: CARLES CASSANYES, amb 17 victòries de 21 partides, amb un 81% de victòries. El premi el recull l’Albert Rico en absència del guanyador.
Millor jugador: Carles Cassanyes. Recull el premi l'Albert Rico, però el Miquel l'adverteix que no és per ell :-)
Millor jugador: Carles Cassanyes. Recull el premi l’Albert Rico, però el Miquel l’adverteix que no és per ell 🙂
  • JUGADA MÉS VALUOSA: ERIC OLMEDO, amb la jugada HIVERNES de 185 punts.
Jugada més valuosa: Eric Olmedo
Jugada més valuosa: Eric Olmedo
  • JUGADOR AMB MÉS SCRABBLES: XAVIER ALBONS, amb 53 scrabbles en 23 partides. Cal dir que el jugador amb més scrabbles ha estat el Carles Cassanyes amb 56, però l’organització ha preferit no repetir premis en un mateix jugador.
Jugador amb més Scrabbles: Xavier Albons
Jugador amb més Scrabbles: Xavier Albons
  • MILLOR JUGADA AMB “L·L”: ISAAC ASENSIO amb la jugada SÍL·LABES de 112 punts.
Millor jugada amb L·L: Isaac Asensio
Millor jugada amb L·L: Isaac Asensio
  • MILLOR JUGADA AMB “Ç”: ALBERT RICO amb la jugada ENARÇATS de 109 punts.
Millor jugada amb Ç: Albert Rico (aquest cop sí que és per ell)
Millor jugada amb Ç: Albert Rico (aquest cop sí que és per ell)
  • MILLOR JUGADA AMB “NY”: JAVIER LARRAÑAGA amb la jugada ENGINYEN de 103 punts. Realment aquesta és la tercera millor jugada amb “ny”, ja que la primera recau sobre l’Eric Olmedo i la segona sobre l’Albert Rico, ambdós jugadors ja premiats.
Millor jugada amb NY: Javier Larrañaga
Millor jugada amb NY: Javier Larrañaga
  • MILLOR ANOTACIÓ CONJUNTA D’UN EQUIP EN UN ENFRONTAMENT: ON BAS AMB EN BAS?, parella formada pel Miquel Sesé i el Salvador Alsius que van fer una anotació conjunta de 1109 punts. En absència del Salvador, recull el premi l’altre integrant de l’equip, el Gabriel Bas.
Millor anotació conjunta d'un equip en un enfrontament: On Bas amb en Bas?
Millor anotació conjunta d’un equip en un enfrontament: On Bas amb en Bas?
  • FIDELITZACIÓ: MARTA ROVIRA amb un 100% d’assistència i de partides possibles jugades. Tres jugadors més optaven a aquest premi, però el factor determinant és que ha quedat la segona classificada individual amb un 79% de victòries, molt a prop del Carles Cassanyes.
Fidelització: Marta Rovira
Fidelització: Marta Rovira

Moltes felicitats a tots els premiats, però molt especialment també a totes les persones que han participat en aquesta competició perquè gràcies a elles l’organització ha rebut el premi més gran al qual podia aspirar: la valoració i l’estima que sempre ens heu fet arribar.

Bon estiu i molt bones vacances!

La LLISCA, punt i final 2014/15
Etiquetat a:            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *